Gajdos Attila

Az utóbbi időben egyre több helyen látható újra a ’90-es évek végén alakult Shygys. 2001-ben döntöttek úgy, hogy befagyasztják az együttes működését, most azonban ott folytatják, ahol abbahagyták. Gajdos Attila életét, akit Julianként ismerhetett meg az ország, azóta is a zene tölti ki. Keveset lehet tudni a magánéletéről, ám most a Sztár Limonádénak betekintést engedett mindennapjaiba.

1998-ban egyik pillanatról a másikra robbant be, és tett őrült nagy népszerűségre szert a Shygys. Négy éven át az egyik legsikeresebb fiúcsapat volt Magyarországon. Az együttes oszlopos tagja, Gajdos Attila a Sztár Limonádénak mesélt arról, hogyan alakult az élete az együttes feloszlása után.

- Hivatalosan sosem szűnt meg a Shygys, 2001-ben csupán befagyasztottuk az együttes működését. Mindannyian más zenei irány felé mozdultunk el, új projektek születtek, de az tény, hogy egyiknek sem volt olyan lényegi áttörése, mint a csapatunknak. Talán nem is véletlen, mert ott az energiák összeadódtak, és egy rendkívüli időszakot élhettünk át közösen. Rengeteg olyan élményünk volt, ami talán kevés magyarországi együttesnek adatott meg. Nagyon fiatalok voltunk, és nehezen tudtunk a hirtelen jött ismertséggel mit kezdeni – emlékezett vissza Attila, aki maximalista révén mindig is rengeteg energiát fektetett a táncba, a felkészülésbe. Amikor már a Shygys nem vállalt fellépéseket, rengeteg ideje felszabadult, így a saját karrierjére tudott összpontosítani.

- Rengeteg energiát adok ki a színpadon. Viszont ha épp nem dolgozom, szeretek figyelni az emberekre, mert sokat lehet tanulni. Amikor valaki nem fecseg, akkor sok mindent megért, így önmagát is – vélekedett az énekes. Attila, amikor saját döntéséből az egész popszakmát félretette, másban találta meg önmagát.

A teljes cikk az áprilisi lapszámunkban olvasható!

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató