Gáspár Győző

Nemrég még a BeleValóVilág powered by Big Brother összefoglalóinak műsorvezetőjeként láthattuk a képernyőn. Az ország Győzikéjéből mostanra Győző lett: nemcsak külsőleg változott sokat és ezt a családja is tanúsíthatja.

Amikor két évtizeddel ezelőtt az ország megismerte őt a Romantic együttes frontembereként, Gáspár Győző még igencsak ki volt gömbölyödve. Később, öt éven át futó, önálló családi reality showjában a tévé képernyőjén, a szemünk láttára kezdett el csak lassan-lassan életmódot váltani. Jött a zsírleszívás, később a gyomorgyűrű, majd egyik diéta a másik után. Ma olyasvalaki áll előttünk, akinek már a heti rendszerességgel űzött edzőtermi sport is helyet kapott az életében. Győzikéből mostanra Győző lett, aki jobban néz ki, mint eddig bármikor.

- Novemberben egy Bagyeszár Gyöngyi nevű hölgy felkeresett, és hozott nekem egy krémet, amit a nagymamája kísérletezett ki, gyógynövényekből – mesélte a rapper, akit legutóbb az RTLII BeleValóVilág powered by Big Brother összefoglalóinak műsorvezetőjeként láthattunk viszont - Amióta ezt használom, a bőröm egyre szebb, simább, feszesebb, rugalmasabb. Ráadásul, amióta kenem vele a combomat meg a hasamat, én úgy látom, még egy kis fogyasztó hatása is van. Nem tudom, mi lehet ebben a csodakrémben, de hogy nekem jót tesz, az biztos!

A teljes cikk az áprilisi lapszámunkban olvasható!

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató