Delhusa Gjon és párja, Fanni

Delhusa Gjon öt év együttélés után eljegyezte 23 éves szerelmét. Sokan nem jósoltak hosszú közös jövőt számukra, ám rácáfoltak a rosszindulatú megjegyzésekre. Már a családalapítást is tervezik, ám mindez csak az esküvő után jöhet szóba, melyről a Sztár Limonádénak mesélt az énekes.

Komoly fordulópont Delhusa Gjon életében az idei év. Mindamellett, hogy idén ünnepli pályafutásának 45. évfordulóját, öt év együttöltött idő után szerelmét, Fannit is eljegyezte. Az énekes jelenleg főképp az április 23-i koncertjére igyekszik összpontosítani, hiszen vészesen közeledik a nagy nap.

- A műsor összeállítása már elkészült, jelenleg a vokál próbáknál tartunk, ezt követik majd a zenei próbák. Különleges újdonság lesz a koncerten, egy grandiózus 3D-s vizuál effektet láthatnak a jelenlévők. Nagyon kevesen használtak még ilyen volumenű látványt. Ez egy könnyebbség, mert évtizedek alatt megszoktuk, hogy a zenésznek kell teljes egészében megtölteni a színpadot, azt most az új digitál technika felváltja, ami nagy segítségemre lesz – árulta el az énekes, aki 42 évvel fiatalabb kedvesével egy szinttel feljebb léptek kapcsolatukban.

A teljes cikk az áprilisi lapszámunkban olvasható!

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató