Peller Károly

Peller Károly életére mindig is jellemző volt, hogy egyszerre több dologgal foglalkozik. Mint mondja, nem szeret unatkozni, így volt olyan időszaka, amikor a pihenésre egyszerűen nem maradt ideje, mégis így kerek az élete. A feltöltődésre is megtalálta a megfelelő elfoglaltságot, ha pedig teheti, elbújik a világ elől, és külföldön gyűjt újabb erőt a következő feladatokhoz. Az Operettszínház színésze idén lép a negyedik X-be, a Sztár Limonádénak elárulta, miképp érinti az idő múlása.

Peller Károly rengeteget dolgozik. Ha épp nem színpadon áll, akkor tanít, vagy rendez, így most nem túl sok ideje marad a pihenésre.

- Az „énidőm” a legkevesebb a mostani időszakomban, ami kifejezetten rólam szólhatna. Nagyon ritkán adódik meg, hogy pihenjek, nincs szabadnapom, de szinte szabad órám sem. Megesik, hogy egy-egy napot annyira betáblázok, hogy utólag jövök rá, még egy fél óra ebédszünetet sem hagytam magamnak. Igaz, mindig is imádtam egyszerre sok mindennel foglalkozni, mert nem szeretek unatkozni. Mégis talán átestem a ló túloldalára, sajnos volt olyan nyaram is, amikor utólag jöttem rá, hogy mindössze három napom maradt, amit nyaralásra fordíthatok. Akkor fogadtam meg, hogy kettő hetet kijelölök, amit a pihenésre fordíthatok - kezdte lapunknak a színész, aki ma már különösen ügyel arra, hogy maradjon ideje egy kis utazásra.

- Nagyon szeretem Magyarországot, de év közben rengeteg munka vidékre szólít, sokat jövök-megyek az országban. Mégis a nyaralás számomra az, amikor napsütés, tenger van és tudok pihenni is. De igyekszem úgy választani, hogy legyen látványosság is az adott helyen, mert egy idő után megunom a fekvést – mondta nevetve a színész, aki hentes dinasztiából származik, ám mégis a színpadot választotta.

A teljes cikk az áprilisi lapszámunkban olvasható!

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató