VV Zsuzsu

Részesei lehettünk több hónapon keresztül mindennapjaiknak, így sokan kíváncsiak vagyunk, kinek hogyan alakult az élete a villalét után. A játékosok közül többen is elmondták, hogy teljesen megváltozott minden, mióta véget ért számukra a Való Világ. Van, akinek így, van, akinek úgy… Zsuzsu, Greg, Hunor, Lacika, Adri és Ginu "új" életéről olvashattok.

VV ZSUZSU

"NETTÓ 180 EZRET KERESTEM A VILLA ELŐTT!"

"Nem akarom felélni, szeretném okosan felhasználni, ha megkapom a pénzt, lakás fogok belőle vásárolni. Most még anyukámnál lakom, ahogy eddig is, és arra várok, hogy megtaláljon egy jó lehetőség.

Én kedves vagyok az emberekkel, nem csak képet készíthetnek velem, hanem leállok velük beszélgetni is. Örülök, hogy felismernek, nagyon élvezem. Szeptemberben viszont már kezdődik az iskola. Így azért könnyebb lesz elhelyezkedni, mint a 10 osztály elvégzésével. Ki tudja, lehet, hogy visszamegyek pincérkedni a hotelbe vagy új munka után nézek, ha nem kapok valami reklám lehetőséget. Szívesen lennék valamilyen terméknek az arca. Viszont, ha ez nem jön össze, az a biztos, ha befejezem a sulit. Korábban jártam gimibe, csak ott nagyon erős volt nekem a matek. Ezúttal szakközépbe megyek majd. Szerettem pincérkedni, jól elvoltam vele, nettó 180 ezret kerestem, amiből a villa előtt még félre is tudtam tenni" - mondta a 23 éves lány az AcNewsnak.

VV GREG

„Még ha nem is akartam, de felnőttem!”

„A Való Világ 9 Powered by Big Brother győztese ugyan nem lettem, mégis NYERTESNEK érzem magam! És mindezt nagyképűség nélkül ki merem jelenteni, hisz megismertek és megkedveltek az emberek. Már nem csupán egy álarc mögé bújt Ken babát látnak belőlem, hanem az igazi, valódi énemet, Greget is megismerhették. Nekem ez a játék csak adott! Mindent megkaptam, amire vágytam! Bármikor újra nekivágnék. Sokat tanultam, erősödtem és még ha nem is akartam, de felnőttem. Miután kijöttem a Villából, elsősorban nagyon sokat pihentem, majd végigjártam a családot, emellett igyekeztem nagyon sok időt tölteni a szerelmemmel, barátaimmal és minden téren törekedtem a regenerálódásra is. Nagyon sokan kérdezik, hogy mikor és hol láthatnak újra a képernyőn?! Erre azt szoktam válaszolni, hogy jövő héttől megyek vissza dolgozni, hisz nagyon várnak a kollégák és a betegek, viszont, ha kapni fogok lehetőségeket, médiaszereplésekre felkéréseket, nem fogom visszautasítani!”

A teljes cikk az áprilisi lapszámunkban olvasható!

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató