Bányoczky Nóra

A fiatal színésznővel egyre több színházban találkozhattunk mostanában, és a televízióban is sokszor láthattuk. Most azonban egy olyan bejelentés tett, aminek köszönhetően egy időre el kell búcsúznia a színpadtól…

- Örömhírt hallottunk a környezetedből…

- Igen, jól értesültetek. Nagy öröm ért engem és a családomat. Életem legnagyobb szerepére készülök! Nyáron édesanya leszek.

- Megtaláltad a boldogságot minden tekintetben?

- Nem. Nem gondolom, hogy minden tekintetben megtaláltam volna a boldogságot. Mondom ezt úgy, hogy jelenleg szerencsére minden a legnagyobb rendben van körülöttem, hiszen a munkámban is sikeres vagyok és most, hogy jön a kislányom, azt hiszem ki fog teljesedni az életem. Minden támogatást, segítséget és szeretetet megkapok a páromtól, a családomtól és a barátaimtól. Ebben a tekintetben egész biztos megtaláltam a boldogságom. Szakmailag lehet, hogy sosem fogom. Rengeteg új cél és vágy kavarog bennem, ami majd a kicsi születése után lesz aktuális. Főként ezen a területen ér vagy épp nagy boldogság vagy nagy csalódás. Nem könnyű érvényesülni a mai világban. Ez abszolút hullámvasút az életemben, de vállaltam és nagyon szeretem.

- Hogyan várjátok a Kicsit és miben változott meg az életed, mióta megtudtad a nagy hírt?

- Próbálunk sokat aludni, amíg lehet... Viccet félretéve azt hittem, már a várandósság alatt minden meg fog változni, és minden e körül fog forogni. Nem így van. Pont annyit foglalkozunk a dologgal, amennyit kell. Már most igyekszünk megtalálni az arany középutat. Ez majd a pici nevelése kapcsán is fontos lesz. Sokáig semmit nem vásároltunk neki babonából. Így a hatodik hónap környékén kezdtük el beszerezni a dolgokat. Persze egyre több itthon a pici ruha, cipő, takaró és minden egyéb babacucc. A család is zöld utat kapott tőlünk a vásárlásra. Hozzáteszem, alig várták. A párom pedig úgy döntött, saját kezűleg készíti el Luca ágyát. Valahogy majd én is részt veszek benne, és segítek neki. Adogatom a csavarhúzót például. (nevet) Nagyon sokat beszélünk a picihez és én énekelni is szoktam neki. Sokat beszélgetünk a párommal arról, hogy hogyan és mire szeretnék majd nevelni és tanítani. Mi az, amit át tudunk neki adni. El sem tudom képzelni még milyen lesz, de teljes szívemből várom.

A teljes cikk az áprilisi lapszámunkban olvasható!

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató