Orosz György

Orosz György életmódváltásának köszönhetően teljesítette első célját, sikerült 30 kilótól megszabadulnia. Most újabb tíz kiló mínuszig meg sem áll. Persze a Stand UpComedy Humortársulat létrehozójának már nagy rutinja van ebben, hiszen évekkel ezelőtt egy betegségnek köszönhetően a diétázás az élete részévé kellett váljon.

Orosz György óriási változáson ment keresztül. Komoly elhatározása máig töretlen, ám úgy érzi, mégis van valami, ami hiányzik a teljes életmódváltáshoz.

- A rendszeres sportot be kellene építeni az életembe. Pontosan tudom, sok olyan dolog van, ami egy kis erőfeszítésbe kerül, de nem lehet az az indok, hogy nincs rá idő, mert minden megoldható lenne. Ebben vannak még hátrányaim, de dolgozom rajta. Mindig azt szoktam mondani mindenkinek, amit Sofia Loren: nem kezdek bele a sportba, mert még hozzászokom, és akkor örökké sportolnom kell – kezdte a tőle megszokott humorral Orosz György, aki számára egy betegségből kifolyólag egyáltalán nem ismeretlen a diétázás.

- Speciális étrendet követek, amióta kiderült a Crohn-betegségem. Akkor egy operációval a nagy problémát elhárították, a gyulladás megszűnt, de az orvos elmondta, hogy ugyanúgy, mint egy magas vérnyomást, vagy egy cukorbetegséget, ezt is karban kell tartani. Ebből a szempontból nem okozott problémát az, hogy odafigyeljek az étkezésre. Ma már gyógyszereket sem szedek, jól vagyok. Mindazonáltal, hogy diétáznom kellett, szépen kialakult, mely ételek azok, amiket nem különösebben kedvel a szervezetem. Pontosan tudom, mit kell hanyagolnom. Ekkor döntöttem úgy, hogy nem diétára van szükség, hanem életmódváltásra. Ennek pedig meg is volt a hatása, hiszen lement harminc, most pedig újabb tíz kiló mínusz a cél – tette hozzá Gyuri.

A teljes cikk a májusi lapszámunkban olvasható!

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató