Jessy

Lépten-nyomon leszólítják az ismerősök és rajongók az énekest, mi történt vele, mert rengeteget fogyott. Jessy boldogan osztja meg a „titkát” mindenkivel, négy hónappal ezelőtt komoly elhatározásra jutott, életmódot váltott, hogy megszabaduljon felesleges kilóitól. Mostanra szinte rá sem lehet ismerni, éveket fiatalodott, de hogy mi volt döntésének oka, és mit változtatott a szokásain, azt a Sztár Limonádénak mesélte el.

- Hiú emberként rendszeresen ellenőriztem mindig is a súlyomat. Amikor egy-egy kiló felkúszott rám, azt gondoltam, belefér. Később a ruháim egyre kényelmetlenebbek voltak, az ingek folyamatosan szűkebbek lettek rám, ám mégis akkor jött el a pillanat, hogy változtatnom kell, amikor a televízióban visszanéztem magam – kezdte lapunknak az énekes, aki december 26-án hozta meg a komoly döntést.

- Az életmódváltás mellett döntöttem, hiszen egy hosszú távú fogyás csak így kivitelezhető. Mindamellett, hogy az étkezésemen sokat változtattam, kiiktattam a szénhidrátok többségét, kerülöm a zsíros ételeket, elkezdtem napi szinten mozogni. A kilók szépen kezdtek rólam leolvadni, ami néhány hét eltelte után már olyannyira látványos volt, hogy egyre többen jegyezték meg, hogy fogytam. Ezáltal pedig nem csak a ruháim lettek kényelmesebbek, hanem az önbizalmam is nőtt. Elmondhatatlanul jól érzem most magam a bőrömben, újra fitt vagyok, pedig őszintén szólva, már a mozgáson is éreztem korábban, hogy a kelleténél több súlyt cipelek – mesélte őszintén Jessy, aki komoly sportolói múlttal rendelkezik, hiszen válogatott kézilabdakapus volt, így nem volt szükség szakember segítségére.

A teljes cikk a júniusi lapszámunkban olvasható!

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató