Berecz János Chee

Mint ahogyan az előadók többsége az autóban éli a hétvégeit, nincs ez másképp a Zenebutik csatorna előadójával sem. Chee is több száz kilométert autózik egy-egy hétvégén fellépésről fellépésre. Legutóbb azonban sajnos egy igazi rémálma vált valóra az úton.

Az esetek túlnyomó többségében autópályán közlekedem, ha tehetem, sokkal biztonságosabbnak érzem, mint a közutat, de legutóbb úgy alakult, hogy így kellett megközelíteni a helyszínt és olyan dolog történt velem, amitől mindig is tartottam, ami nem kiszámítható! – kezdte a Limonádénak a fiatal énekes.

- Nagyon-nagyon váratlanul, lakott területen kívül, éjjel fél 11-kor, a semmiből, nem az úton bóklászva, hanem egy pillanat alatt elém ugrott az útra egy nagytestű kutya. Nem lehetett kikerülni, pedig megpróbáltam – mondta Chee, aki képeken is megmutatta nekünk, mekkora volt az ütközés ereje. Az autó eleje szinte teljesen eltűnt, az anyagi kár is elég jelentős, de szerencsére az autóban ülő előadónak semmi baja nem esett!

- Megfogadtam, hogy vannak már olyan technikai eszközök, amelyek segítségével el lehet kerülni azt, hogy az állat eléd ugorjon! Egy ilyet, ezután a szörnyű eset után biztosan én is be fogok szerezni. Próbálom magam azzal nyugtatni, hogy szerencsére csak az autóval történt baj. A javíttatás azonban nem volt a legegyszerűbb – mesélte lapunknak Berecz János.

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató