Galambos Lajos

Legutóbbi tárgyalásán, a Budaörsi Járásbíróság mosdójában lett rosszul és ájult el Galambos Lajos, akit 194-es vérnyomással szállított kórházba a mentő május végén. A vesztegetéssel és több tízmillió forintos közüzemi csalással vádolt trombitaművész fejsérülése miatt először a Szent János Kórházba került, onnan vitték át a Kútvölgyi Klinika belgyógyászatára, ahol alaposan kivizsgálták, de nem találtak semmit.

- Az első vizsgálatok után azt mondták, hogy csigolyameszesedés lehetett a rosszulléthez vezető folyamat kiváltó oka, de további vizsgálatokra van szükség. Nyugtalanító ez a sok kórházi látogatás, állandó kontroll, de a végére kell járni a betegségnek. Ugyan már jobban érzem magam, a vérnyomásom helyreállt, de ahogy a főorvos úr is elmondta, ki kell derülnie, pontosan mi okozta a szédülést, hiszen addig ennek a kockázatával kell élnem – nyilatkozta lapunknak a zenész és hozzátette, orvosa nem kímélte, szembesítette azzal is, hogy a túlsúlyos évek nem múltak el nyomtalanul. Az énekes ugyan szépen tartja a diétáját, nem szedte vissza a négy évvel ezelőtt leadott 30 kilót, ezáltal a vércukorszintje is a normális határérték alatt van, de a meszesedést bizony a hatalmas túlsúly okozta.

Félti az életét, ezért biztosítást kötött magára

Egészségi állapotán az ügyével járó rengeteg stressz sem javít. Noha Lajcsi lelkileg és fizikailag is megsínyli a tárgyalásokat, de nem a bírósági eljárást okolja a rosszullét miatt.

- Igaz, hogy zaklatott vagyok, s az utóbbi időben nem tudtam pihenni, az ügy miatt nincs megállás, ez természetesen megviseli a szívemet is, de nem egyedül ez áll a rosszullétem hátterében – tette hozzá. Emellett annyira megrémítették a történtek, hogy biztosítást kötött magára.

- Muszáj óvatosnak lenni, az embernek egy élete van, vigyázni kell rá. Nem csak a kocsit, a házunkat kell bebiztosítani, hanem magunkat is, én a létező legmagasabb biztosítást kötöttem meg. A baleset-, az egészség- és utasbiztosításon felül életbiztosításom is van, amelyek együttesen ötmilliárd forintig megtérítik az egészségügyi kiadásaimat – magyarázta a Sztár Limonádénak.

A teljes cikk a júliusi lapszámunkban olvasható!

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató