Gáspár Bea

Gáspár Bea amióta megnyerte A Konyhafőnök VIP főzőrealytijét, blogot indított, és mindent elkövet, hogy kamatoztatni tudja főzőtudományát. Népszerűsége egyre csak növekszik, folyamatosan újabb és újabb feladatok találják meg, ám sajnos ezzel párhuzamosan az irigyei száma is jelentősen növekszik. Sokan már odáig merészkednek, hogy pénzt kérnek tőle, és a támadásokból is bőven kijut neki. Ráadásul az utóbbi időben az idegeskedésből is bőven akad a család számára, melyről a Sztár Limonádénak mesélt.

Gáspár Bea tavaly vállalkozásba kezdett, elindította Borvacsora néven az estjeit, most pedig gőzerővel szakácskönyvén dolgozik. Nem csoda, hogy egyre többen figyelnek fel rá, ezúttal pedig egy edénygyártó cég kérte fel a közös munkára, ám úgy tűnik, sikeressége sokakból a rosszindulatot váltja ki.

- A könyvemen dolgozom gőzerővel, pedig sokak szerint ez nem munka. A közösségi oldalamon minden alkalommal megtalálnak a rosszindulatú emberek, és nem csak a külsőmet kritizálják, hanem bírálják a tevékenységemet is. Vannak, akik úgy gondolják, a házimunka, és ahogy ők fogalmaznak a „celebkedés”, vagy az, hogy egy könyvet, esetleg épp egy műsort készítek, az csak szórakozás. Számomra ez felháborító, hiszen csak annyi a különbség egy napi 8-9-10 órát dolgozó ember és köztem, hogy nem egy irodában ülök egy asztal mögött. Nem tudják elképzelni, hogy ami nem fizikai munka, igen fárasztó tud lenni – panaszolta lapunknak Bea, aki még mindig rácsodálkozik arra, hogy sokaknak mennyi idejük van mocskolódásra.

A teljes cikk a júliusi lapszámunkban olvasható!

 

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató