Sihell Ferry

Talán egy énekesnek a legnagyobb problémát jelenti, ha allergiában szenved. Így van ezzel Sihell Ferry is, aki már kisbaba kora óta küzd a betegséggel. Időnként úgy eluralkodtak rajta a tünetek, hogy egy-egy fellépés is veszélybe került. Ám ő hűséges közönségéhez, így a legrosszabb állapotában sem adta fel, és kiállt a színpadra. Legújabb albumát pont ezen időszak alatt készítette, ami rendkívül megnehezítette a munkákat, melyről a Sztár Limonádénak mesélt.

Sihell Ferry sok éve küzd betegségével. Sokáig nem lehetett tudni, mi a baja, sőt még mai napig sem diagnosztizálták nála, mire is allergiás, pedig több vizsgálaton is átesett.

- Egészen pólyás korom óta szenvedek az allergiával, ám akkor még nem tudták megmondani, hogy pontosan mi ingerli a szervezetemet. A tünetek erősek a mai napig, orrfolyással, szempirosodással, irritációval, folyamatos köhögéssel jár. Korábban megállapították, hogy a házi poratkára vagyok allergiás, most jó néhány évvel később pedig úgy érzem, hogy mindenre. A parlagfű különösen irritál, másfél hónapja szenvedek. A legrosszabb az erős köhögés, ami már rekedtséget okoz nálam. Közben kialakult egy allergia asztmám. Sok mindent használtam már ellene, és semmi nem használ. Ajánlottak egy orrsprayt, ami a doktornőm szerint a leghatásosabb szer, és mindenkinek bevált. Nekem sajnos már ez sem jó, pedig ebben gyulladáscsökkentő is van, ami az orron és a nyálkahártyán keresztül szívódik fel a szervezetben – kezdte lapunknak Sihell Ferry.

- A tüdőm összeszűkül és hörgök. Sokszor azt kérdezik tőlem, hogy tüdőgyulladásom van-e. Az a durva, hogy a lázon kívül a tünetek tényleg erre utalnak, bár időnként még hőemelkedésem is szokott lenni. Most egy kicsit meg vagyok ijedve, mert másfél hónapja nem érzek ízeket és a szaglásom nagyon gyenge. Nem tudom, mi történik, de komolyan kezdek megijedni – mondta őszintén az énekes, aki már több allergiavizsgálaton is átesett, ám máig nem diagnosztizálták nála, mikre allergiás.

A teljes cikk az októberi lapszámunkban olvasható!

 

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató