Bokor Marianna Ria

Bokor Marianna Ria már kislány korában magába szívta a zene szeretetét, hiszen édesapja, Bokor János magyarnóta énekes. A fiatal énekesnő gyermekkora is a muzsikálásról szólt, ma már önálló zenekarával járja az országot. A Sztárban Sztár leszek! című nagysikerű produkcióba is komoly céllal jelentkezett, szerette volna, ha minél többen megismerik. Úgy tűnik, ez az álma is valóra vált.

Bokor Marianna Ria elképesztőt két produkcióval állt a Sztárban Sztár leszek! színpadára. Nem volt kérdés a mesterek számára, hogy a középdöntőbe jusson. Azonban mégis úgy alakult, hiába kapott egy második esélyt Horváth Tamástól, miután Tóth Gabi „hazaküldte”, az élő show-ig már nem sikerült eljutni.

- Mindenképpen örültem volna, ha tovább jutok, és sokkal több mindent megmutathattam volna magamból. Nagyon szerettem volna férfiként színpadra állni, de így is boldog vagyok, hiszen két produkciót sikeresen megcsináltam. Úgy érzem, jól álltak nekem a dalok, és abszolút hozzám választották. Sokan megismertek a műsor által, így hiába estem ki, rengetegen írnak mai napig számomra idegen emberek. Hála Istennek csak pozitív hatások érnek, többen sajnálják, hogy nem láthatnak már az élő show-ban – kezdte lapunknak az énekesnő, aki jelenleg a saját feladataira koncentrál.

A teljes cikk a novemberi lapszámunkban olvasható!

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató