Klajkó Szandra és Veréb Tamás

Klajkó Szandra nem akármilyen évet tudhat maga mögött. Mindazonáltal, hogy néhány hete eljegyezte szerelme, Veréb Tamás, a 30. születésnapját is különleges módon ünnepelte. Az énekesnő úgy érzi, fordulóponthoz érkezett, lezárt lelkileg és szakmailag is egy időszakot. A Sztár Limonádénak mesélt talán élete egyik legboldogabb időszakáról, és azt is megtudtuk, jövőre hivatalosan is összekötik párjával az életüket.

Klajkó Szandra nyár végén ünnepelte 30. születésnapját, melyet egy teltházas akusztikus esttel koronázott meg a Sandava Stúdióban. Szó szerint, hiszen a tortája is egy koronát ábrázolt. Aki ismeri Szandrát, tudja, hogy fontos szerepet játszik az életében a hercegnői megjelenés. A letisztult női energiát bemutatva.

Az estre egy időutazással készült. A közönség a műsor elején láthatta az eddig elkészült 15 videoklipjét, illetve az akusztikus koncert végén, ahol Szandrát egyébként Nagy Raul kísérte gitáron, a legújabb dalához készült videót, a Szabadont is bemutatta, amely az idén megjelent önálló albumának címadó dala. Az esten Szandra természetesen táncolt is. Nemec Mariann írónő pedig egy csodás festményt ajándékozott neki, és az énekesnő saját verseit olvasta fel. Külön meglepetés volt, hogy táncos tanítványai is meglepték őt.

Szandra elárulta, mit jelent számára, hogy a harmadik ikszbe lépett.

- Egy fordulópontnak érzem, lezártam lelkileg és szakmailag is egy időszakot. Szeretnék az éneklésben, táncban, írásaimban tartalmas, harmonikus dolgot képviselni, átadni az embereknek – mondta.

- Nagyon jólesett, hogy mindenki azt mondta, feltöltöttem pozitív energiával és gondolatokkal. Ez a célom a művészetemmel, a LélekLazítás! Ezért érdemes minden pillanat – mesélte Veréb Tamás kedvese, akinek természetesen párja is segédkezett a háttérben az est folyamán.

- Pár hónapja Tomi eljegyzett, és ami talán a legcsodásabb még azon felül, hogy a menyasszonya lehetek az, hogy a gyűrűt saját kezűleg csiszolta és formálta az ujjamra. Szeretjük ezt a jegyes állapotot. Mindketten talán mégjobban állunk egymás mellett, mint eddig. Egy olyan szintű stabilitást érzünk, mint még soha. A jegyes videónk alatt, ami az alkalomra készült a Szabadon című dalom szól, a klipben pedig újrahasznosított menyasszonyi ruha van rajtam. Kicsit előre utaztam az időben – mesélte boldogan Szandra, aki elárulta, hamarosan hivatalosan is összekötik életüket.

- Az esküvőt jövőre tervezzük, de igazán csak januárban kezdünk el vele foglalkozni. Addig is építjük az álmainkat közösen és külön is. Fontos, hogy vannak egyéni céljaink is, mert így tudunk igazán harmóniában élni együtt – zárta a beszélgetést a csinos énekesnő.

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató