Radics Márk

Az év végi ünnepek közeledtével Radics Márk úgy gondolta, megajándékozza a Sztár Limonádé hűséges olvasóit legújabb lemezével. Kisfiúként csak álmodozhatott arról, hogy ilyesmi megesik vele, de azt már akkor is biztosan tudta: a zene az ő útja!

Radics Márk énekesként indult, ám mert egy idő után az újságírás is becsatlakozott az életébe, sok éve már párhuzamosan műveli két kedvenc elfoglaltságát. Az éneklés, a dalszerzés és a szövegírás jól megférnek a cikkekkel, amelyeket az utóbbi hat évben a Sztár Limonádé főszerkesztőjeként is alkalma van sajtó alá rendezni. Nem kérek mást című legújabb lemeze a lap mellékleteként számára is öröm, mivel a megjelenésre túl régóta kellett várni.

- Hat évvel ezelőtt pattant ki a fejemből ennek a lapnak az ötlete, mert szerettem volna egy magazint létrehozni, amiben főként zenészek, énekesek kapnak helyet, de köztük olyanok is, akiket szeret ugyan a közönség, sikeresek is a maguk műfajában, ám másutt mégsem lehet róluk olvasni – kezdte Márk. –A következő ötlet a cd-melléklet volt a laphoz, így többezer emberhez juthatnak el a kedvenc előadók zenéi. Hogy ebbe a körbe, már nem előszörre becsatlakozhatok, számomra is ajándék! Lemezbemutatót csak jövőre tartok, addigra megtanulhatja a dalaimat a közönség és már együtt énekelheti velem.

„Tíz évet letagadhatok!”

Márk nemrég magánemberként wellness szállodában pihente ki a fáradalmait, amire óriási szüksége is volt. A főszerkesztői munka mellett a lemezét is a legmagasabb minőségben, színvonalon kellett elkészítenie, utóbbi pedig nem mindig volt egyszerű feladat. Ráadásul a Bakelit Fesztivál televíziós műsorral is sok teendő volt az utóbbi pár hétben.

A teljes cikk a decemberi lapszámunkban olvasható!

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató