Kökény Attila

Kökény Attila életében 2019 sok változást hozott. Egyrészt komoly elhatározásra jutott, egyik napról a másikra leszokott a dohányzásról és az alkoholról. Majd feleségével úgy döntött, imádott házukat eladják. Mint sokan mások, ők is a gazdasági válság „áldozatai” lettek, legalábbis abból a szempontból, hogy a felvett hitelük duplájára növekedett. Jelenleg albérletben élnek, de már csak kisfiukkal hármasban, mert az idősebb gyerekek saját lábra álltak.

Kökény Attila, mint sok más éjszakában dolgozó művész gyakran fogyasztott alkoholt. Elárulta, volt olyan időszak az életében, amikor esténként megivott egy üveg viszkit is. Éveken át dohányzott, most azonban ráébredt arra, hogy változtatnia kell, és úgy tűnik, sikerült neki.

- Minden rendben van velem, leszoktam a cigiről, nem iszom egy kortyot sem, és százszor jobban érzem így magam! Értékesebbek lettek a mindennapok – kezdte lapunknak Attila, akinek nem csak ez az egy dolog változott az életében.

- Eladtam a házunkat, jelenleg albérletben lakunk. Megszabadultam végre a hiteltől, ami azért óriási nyomás az emberen. Sokkal jobban érzem lelkileg így magam. Szeretnénk természetesen tovább lépni, építkezni, vagy majd házat vásárolni, meglátjuk, mit hoz a jövő. A kerületünket nem hagytuk el, mindössze a helyszín változott. Nagyon nehéz döntés volt ez számunkra, mert imádtuk az otthonunkat, tizenkét évet töltöttünk ott, és a kedvünk szerint alakítottuk ki az évek alatt. Az a tudat viszont, hogy csak hatvanhárom éves koromban járt volna le a hitel, rányomta a bélyegét a mindennapokra. Annak idején húszmillió forint hitelt vettem fel, és ez az összeg a gazdasági válság miatt jelentősen megnövekedett – mesélte őszintén az énekes, aki picit sincs elkeseredve.

A teljes cikk a januári lapszámunkban olvasható!

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató