Galát Norbi

Galát Norbert színészként kezdte a pályát, de ma már egyértelműen azt mondja: a zenében találta meg önmagát. Civil munkát is vállalt, azonban a közeljövőben egy igazi meglepetéssel készül előrukkolni közönségnek. Sok minden történt még vele az elmúlt 3 évben, melyekről most a Sztár Limonádénak mesélt.

- Régóta látható vagy a Muzsika TV-n, de mostanában mintha kevesebbet lehetett volna rólad hallani. Talán más dolgok kerültek előtérbe az életedbe?

- Valóban sok minden történt velem az elmúlt 3 évben. A párommal közös céget alapítottunk, ahol üzletvezetőként tevékenykedem. Emellett persze nem hanyagoltam el a zenémet kedvelőket sem. Több dalom is megjelent illetve továbbra is rendszeresen látható vagyok műsorokban és különböző fellépéseken, csupán annyi történt, hogy többet foglalkozom magammal. Sokat utazunk, élvezzük az életet. Persze nem titkolom, hogy bizonyos emberekkel lazábbra vettem a kapcsolatot a szakmán belül. Értek csalódások, amiket idő kellett, hogy helyén tudjak kezelni.

- Azt ugye sosem titkoltad, hogy te elsősorban színész vagy, hiszen a Bánfalvy Stúdióban végeztél és számos szerep van már a hátad mögött. Színházi vonalon esetleg készülsz mostanában valamire?

- Így van. Számos csodás szerepem volt, csodálatos helyszíneken léphettem színpadra neves színészekkel, akiktől rengeteget tanulhattam. A színházat most mégis egy kicsit hanyagolom. Egy szerep megformálása, a felkészülés és a folyamatos előadások vállalása egész embert kíván. Én pedig most nem szeretném pusztán egy dologra feltenni az életem.

A teljes cikk a márciusi lapszámunkban olvasható!

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató