Mohamed Fatima

Mohamed Fatima három évvel ezelőtt veszítette el édesanyját. Az énekesnőnek ma már sikerült feldolgoznia a tragédiát, ám mint mondja, ez egy hosszú tanulási folyamat volt az életében. Londonból végérvényesen hazaköltözött, és zenei karrierjével foglalatoskodik. A Sztár Limonádénak mesélt őszintén az elmúlt három évről, de azt is megtudtuk, ma már saját magának írja a dalait, minőségi, letisztult zenére törekszik. A Fekete Vonat egykori sztárja abba is beavatta lapunkat, ha épp nem a zenével foglalkozik, mivel telnek a mindennapjai.

Mohamed Fatima éveken át élt Angliában, ám egy idő után úgy érezte, itthon szeretne érvényesülni. Az énekesnő kemény időszakon van túl, de most végre lelkileg is megerősödött, így zenei karrierjére is tud összpontosítani.

- Kicsit zeneileg stagnáltam, amióta anyukám elengedési időszakát éltem. Közben Angliában voltam, de a zene, a hazaszeretetem visszahúzta a szívem, arról nem beszélve, hogy úgy gondolom, itthon a helyünk és együtt kell tenni az országunkért. Eldöntöttem, hogy visszajövök, és újra nekiállok a zenei munkáimnak. Jelenleg készülnek a dalaim, de nem vagyok az a sorozatgyártó típus, így semmit nem szeretnék elsietni. A dalszövegírást magam végzem, a saját gondolataimat, érzéseimet akarom elénekelni, ezért talán picivel több időt vesz igénybe egy-egy dal elkészítése. Úgy vettem észre, nagy szükségük van az embereknek a pozitivitásra, szeretetre és arra, hogy egy pár jó szót szóljanak hozzájuk a zenén keresztül. Minőségi muzsikára törekszem, és igazi zenészekkel szeretnék együtt dolgozni. Nem új, hanem egy letisztult vonalat fognak hallani tőlem az emberek. Autentikus, energiadús zenét. Olyanba nem is akarok belefogni, ami nem én vagyok – kezdte lapunknak Fatima, aki azt is elárulta, mi volt az oka a döntésének, hogy visszaköltözik Budapestre.

Hazahúzott a szíve

- Nem titok, hogy 2008-ban mentem el Magyarországról. Azóta regisztrálva vagyok Angliában. Nagyon szerettem Londont, de amennyire imádtam, legalább annyira kiábrándultam belőle. Több oka van, főképp az, hogy európai munkavállalóként megérezzük ennek az előnyeit és a hátrányait is. Ott sincs kolbászból a kerítés, azt az adót pedig, amit ott kifizetünk, azt itthon is megtehetjük. Imádok utazni, szeretek megismerni más kultúrákat és embereket, nyelveket tanulni, de magyarul gondolkodom, álmodom, mindig ide vágyom vissza, ez a hazám – tette hozzá az énekesnő, aki őszintén mesélt az őt ért hatalmas „veszteségről”.

A teljes cikk a márciusi lapszámunkban olvasható!

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató