Veréb Tamás és Klajkó Szandra

2020 egyik legjobban várt esküvőjének mondták, Veréb Tamás és Klajkó Szandra azonban úgy döntött, amennyire csak lehet, megtartják maguknak a nagy napot és február 15-én teljes titokban kimondták a boldogító igent. A boldog menyasszony elsőként a Sztár Limonádé magazinnak mesélt életük egyik legfeledhetetlenebb napjáról.

Csodálatos vidéki esküvőt rendezett Veréb Tamás és Klajkó Szandra, akik immár hivatalosan férj és feleség. Hosszú ideje szervezték életük nagy pillanatát, ami pontosan olyan volt, mint amilyennek megálmodták.

- Minden percét élveztem, és ezt mondhatom talán Tomi nevében is. Egy közös buli volt, egy új élmény. Mindent megbeszéltünk, és olyan volt, amit mindketten szerettünk volna – kezdte szűkszavúan lapunknak Szandi, aki azt is elárulta, mennyire volt könnyű, vagy épp ellenkezőleg, nehéz csodálatos menyasszonyi ruhájának kiválasztása.

- A menyasszonyi ruhám egyedi tervezés volt. Torkanics Krotos Bettina rám készítette, és folyamatosan jártam ruhapróbára. Izgalmas volt, ahogy a végleges fazon kirajzolódott – folytatta a rádiós műsorvezető, aki magáról az esküvőről csak szűkszavúan nyilatkozott, hiszen a nyilvánosság kizárásával kívántak összekötni az életüket.

„Szerettük volna kisebb körben megtartani”

Az énekesnő lapunknak csak szűkszavúan nyilatkozott az esküvő részleteiről. De annyit lehet tudni, hogy egy nappal a szerelmesek napja, Valentin nap után, február 15-én mondták ki a boldogító igent, egy meseszép vidéki helyen, ahová a pár lovaskocsival érkezett. A Pest megyei Udvarház alkalmas helyszín volt arra, hogy a pár titokban tartsa a nagy napot, és felhőtlenül mulassanak. A festői környezetben rengeteg szép kép készült a párról, ahogyan annak idején az eljegyzésükkor is, amelyekből egyelőre nem jelent meg sehol fotó.

- Az esküvőn család, barátok voltak. Szerettük volna kisebb körben megtartani. Jó volt, mert a 3 évestől a 85 évesig mindenki együtt bulizott – tette hozzá Veréb Tamás felesége, aki elárulta, olyan tökéletesen sikerült-e az esküvőjük, ahogy azt szerették volna.

- Nem volt elvárásunk, csak szerettünk volna egy csodás eseményt a szeretteinkkel. Minden jól sikerült, ahogy azt elképzeltük. Jelenben voltunk – mondta Szandi lapunknak, majd azt is elmesélte, milyen érzés ma már feleségként reggel a tükörbe nézni.

A teljes cikk a márciusi lapszámunkban olvasható!

Fotó: Trenka Attila

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató