Peter Srámek

Mindenkit meglepett tavaly ősszel, amikor Peter Srámek bejelentette, szakított barátnőjével. A közös jövőjüket tervezgették, azonban mégis úgy döntöttek, külön utakon folytatják. Az énekes a Sztár Limonádénak elárulta, azóta nem talált rá újra a szerelem, sőt most úgy érzi, az elfoglalt mindennapjaiba nem is férne bele egy kapcsolat. Peter tele van tervekkel, új lemezzel készül rajongóinak, visszatért az edzőterembe, sőt elkezdett lovagolni is.

 „Ami biztos, hogy idén szeretnék egy új lemezt kiadni. Három évvel ezelőtt jelent meg az előző albumom, úgy gondolom, most már itt az ideje, és van annyi dal, ami betöltene egy CD-t. Ehhez majd szeretnék egy turnét is összehozni, de ott van a zenekarom, akikkel együtt dolgozom, velük is még több fellépést és koncertet szeretnék vállalni. Vannak olyan dolgok, amik jelenleg még nem publikusak, erről egyelőre nem tudok beszélni, de biztosan fognak örülni az rajongóim. Ha minden úgy fog sikerülni, ahogy azt szeretném, akkor ez egy nagyon jó év lesz” – kezdte lapunknak Peter, aki azt is elárulta, elégedett-e szakmailag az előző évvel.

„Azt gondolom, mindig lehet jobb és jobb. Persze lehetne rosszabb is. Inkább maradjon minden úgy, ahogy volt. Én annyit dolgoztam tavaly, hogy még a fele is soknak számít. Viszont ez az én életem, nem panaszkodom semmiért, jó volt” – tette hozzá az énekes, aki tavaly ősszel szakított szerelmével. Peter ritkán beszél magánéletéről, de a Sztár Limonádénak elárulta, jelenleg van-e már újabb lány az életében.

„Szingli vagyok, egyedül élek. De bevallom őszintén, nem tudnék most senkivel sem úgy foglalkozni, ahogy az illene. Most a munkára szeretném az összes energiámat fordítani, ha pedig jön valaki, akkor nem vagyok ellene. Nem erőltetek semmit, mert most is boldog vagyok. De így is eléggé elfoglaltak a mindennapjaim, hiszen a hétköznapokon stúdióba járok, a zenekarommal foglalkozom, és most elkezdtem lovagolni is. Visszatértem az edzőterembe, most már újra sportolok, mert sajnos egy évet kihagytam. Van bőven teendőm, és ha nem fellépésen vagyok, akkor magamra is jut elegendő idő” – mondta Peter.

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató