Komáromi István és felesége

Két éve ismét házas a lírikus énekesként is ismert rendőrtábornok. Ez a kapcsolat a színpadon is pozitív élményeket ad számára, amit rövidesen klubestjein is bizonyíthat.

Tizenhat évig tartott Komáromi István előző házassága, ám válás lett a vége. A lírikus zenész el se tudta volna képzelni azt, hogy még egyszer megbízzon valakiben és házasságra lépjen vele! Sokáig egyedül volt, nem kereste a szerelmet, de az egy szép napon mégis megérkezett az életébe!

- Három éve, egy Valentin napon találkoztunk a mostani feleségemmel, véletlenül futottunk össze az utcán – kezdte Komáromi István. -  Korábban a közösségi hálóról már ismertük egymást, de élőben aznap találkoztunk először. Nekem fogorvoshoz kellett sietnem, nem maradhattam Erzsikével, ám ő kedvesen felajánlotta, hogy ha már így hozta a sors, elkísér ő engem, addig is beszélgetünk legalább. Így is lett! Ezután a különös találkozás után elkezdtünk találkozgatni. Tiszta lappal indulhattunk neki ennek a kapcsolatnak, hiszen mindketten függetlenek voltunk, miattunk nem vált el senki. Nekem van egy 16 éves lányom, neki van egy 27 éves fia – mindenki kijön mindenkivel. Egy idő után megkértem Erzsikét, költözzön hozzám! Bár azt mondta, többé nem akar férjhez menni, én fél év után csak megkértem a kezét. Igent mondott és a következő Valentin napon megesküdtünk. Egyikünk se akart hangos lagzit, így elutaztunk Hévízre, ahol a tó komplexum nyugdíjas főigazgatója volt az én tanúm, Erzsikéé pedig egyik közös barátunk. Annyira titkos volt az esküvőnk, hogy a hivatali órák után, a kiürült önkormányzati épületben zajlott le a ceremónia.

A teljes cikk az áprilisi lapszámunkban olvasható!

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató