Lini és Robi

Sokáig titkolnia kellett, hogy szerelembe esett a fiatal énekeslány. Most már azonban biztosak az érzéseikben a szintén zenész Robival, akivel bár nincsenek egyelőre nagy terveik, de nagyon jól megvannak együtt. A Dallamokon át üdvöskéje a Sztár Limonádénak mesélt először élete első nagy szerelméről.

- Úgy hallottuk, eltalált Ámor nyila és szerelembe estél.

- Valóban így van, júliusban volt 2 éve, hogy szerelembe estem. A dolog pikantériája, hogy éppen a 2. Dallamokon át Családi napon történt. Egész nap együtt buliztunk és elindult köztünk valami.

- Mit szólt hozzá anyukád és a családod? Feri bátyád?

- Feri előtt sokáig cáfoltam a dolgot, mert zavarban voltam. De ez még most is így van, hiszen az ő szemében szerintem még kislány vagyok. A másik dolog, amiért furán éreztem magam előtte, hogy Robi a második unokaöccse csakúgy, mint én, így igazából neki bármilyen helyzetben nehéz lenne kettőnk között döntenie. Anyukám ott volt ezen az ominózus Családi napon, ő már ott látta rajtunk, hogy valami alakulóban van. Mivel egy szem lánya vagyok, így természetes, hogy kissé tiltotta a dolgot, de az észérvekre hallgatva belátta, hogy ez az élet rendje. De voltak, és vannak is kérései, amit betartok: például az egyik, hogy csak pár hónapja tettem nyilvánossá, hogy kapcsolatban vagyok, mert most már biztosak vagyunk az érzelmeinkben. Apukám kicsit később tudta meg, ő általában anya véleményével egyetért, bár mint lányos apa, először ő is zavarban volt ettől a helyzettől.

- Hány éves is vagy?

- 16 múltam márciusban, de mindenki azt mondja, hogy érettebb vagyok a koromnál.

- És milyen a rózsaszín köd? Mit lehet tudni a párodról?

- Mivel az első szerelmet élem meg, így az elején minden olyan mesésnek tűnt. Aztán ahogy az idő telt, és én is komolyodtam, a kapcsolatunk is komolyodott, igy elvonultak a rózsaszín felhők és most már valósabban látom a dolgokat. Sokat beszélgetünk, tervezzük a jövőt, de azért már vitáink is akadnak, de szerintem ez a valóság, mert egy-egy ilyen helyzet után édesebb a békülés. Robi, a párom szintén zenész, illetve pincér egy balatoni étteremben. Pár évvel idősebb nálam, így sokat tudok tanulni tőle, és sokat tanít is.

- Hogyan tervezitek a jövőt?

- Nagyon nagy terveink még nincsenek, de elképzeléseink igen. Egyelőre most a zenélésre, éneklésre koncentrálunk, hiszen ő is a testvérével hamarosan bemutatkozik a közönségünknek, mint „Aroma” együttes. Lehet, hogy egyszer még duettet is fogunk énekelni.

A teljes cikk a Dallamokon át különszámunkban olvasható! 

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató