Chee

Chee is azon előadók közé tartozik, akik az elmúlt hónapokat a háttérmunkával töltötték. Számos új dal született, sőt rengeteg ötlet, ami megvalósításra vár. Jelenleg a fellépések bizonytalanok, így a rajongók a tévéfelvételeken találkozhatnak vele, ám nagyon bízik abban, hogy hamarosan újra minden a régi lesz. Családi vállalkozásukat szerencsére nem érintették a koronavírus-járvány miatt hozott korlátozások, így abban is rendkívül tevékenyen tudott dolgozni.

- Milyen dalra esett a választásod a Sztár Limonádé albumára?

- Két dal is hallható az albumon. Az Őrült éjjel a sajátom, ami 2019-ben született meg egy jól sikerült buli után, amit az egész dal visszaad és hangsúlyoz. Egy igazi kis nyári nótának készült, és úgy gondoltam, ez lehet a legjobb választás, ami illik a lemez hangulatához. Igazi bulizós, Chee-s dal, melynek a szövegét és a dallamát is én írtam, és azért gondolom, hogy hiteles, mert azt írja le, amiről nekem szól egy nyár. A másik nóta, amit Radics Márkkal közösen énekelünk, egy hirtelen ötletből készült el. A szöveget együtt írtuk, csináltunk hozzá egy jó kis dallamot, így született meg a Kezeket fel! című duettünk. Ez az első közös dalunk Márkkal, amit talán az ő nevében is mondhatok, hogy nagyon büszkék vagyunk rá.

- Mivel telnek az utóbbi időben a hétköznapjaid?

- A koronavírus-járvány senkinek nem tett jót. Jelentősen visszaestek az idei fellépési lehetőségek, nekem is rengeteget visszamondtak. De nem állunk meg, ez az időszak pont arra szolgál, hogy minden másra tudjuk kihasználni a színpad nélküli hónapokat. Új terveken dolgozunk, folyamatosan ötletelünk, mitől lehetne még jobb a produkciónk, és ebbe beleértem a Bakelit Fesztivált, esetleges új műsorokat. Szeretnénk előre gondolkodni. A sok fellépés az elmúlt években minden időmet lefoglalta, kevés idő jutott új dalok megírására, ellenben most ezzel is tudtam foglalkozni. Van, aki ki tudta használni kreatívan ezt az időszakot, ide tartozom én is.

- Nem titok, hogy a hétköznapokon a családi magánvállalkozásotokban dolgozol. Ebből a szempontból hogyan érintett benneteket a vírus miatt kialakult helyzet?

- Szerencsére nem nagyon érintette, mivel mi a szolgáltatásban dolgozunk, ipari konyhatechnikával foglalkozunk, és mindenki tudta – mi is -, hogy előbb-utóbb a megszorításoknak, szabályozásoknak egyszer vége lesz, és a konyhák, a vendéglátóhelyek ugyanúgy fognak tovább működni, mint eddig. Pontosan ezért, abban az időben, amikor a leállások voltak, mi sokkal nyugodtabban tudtunk dolgozni, mint akkor, amikor tele volt a konyha, és mindenki dolgozott. 5-6-8 alkalmazott között kellett lavírozni. Most üres helyiségeket találtunk, és normálisan el tudtuk végezni a gépek felújítását, a konyhák rendbetételét, ilyen szempontból ez egész jól jött ki számunkra.

A teljes cikk a szeptemberi lapszámunkban olvasható! 

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató