Szuper Géza

Szuper Géza nevéről sokaknak Szuper Levente jégkorong kapus jut eszébe. A fiatal előadóművész most mutatkozik be először olvasóinknak, és elárulta: a sportolóval bizony ők testvérek, és abban hasonlítanak: mindketten sokat sportolnak.

„Ez a nyár számomra nem az utazgatásról és a szórakozásról szól, és nem csak a járvány miatt – kezdte lapunknak a fiatal énekes. - Rengeteg tennivalóm van, sosem unatkozom. Jelenleg éppen építkezés és költözködés zajlik az életemben, ami igen sok energiát és időt elvisz. Kétlaki életet élek, Budapest az egyik, és most költözöm a Dunakanyarba. Az zene mellett polgári szakmám is van, ami szerencsére elég kötetlen, de ez egyelőre maradjon titok. Fellépések a jelenlegi helyzetben nem nagyon vannak, hiszen ismerjük a korlátozásokat, ami igencsak visszavetette a koncertek számát, így ezt az időszakot a dalok elkészítésre és írására használom fel. Emellett a TV felvételek is időt igényelnek. Ehhez a sok tennivalómhoz fontos, hogy fitt legyek, így igen sokat sportolok, leginkább feleségemmel, aki fitneszedző, de mostanság főként a tenisz, és még most nyáron is hetente egyszer jégkorong, amit gyermekkorom óta versenyszerűen csinálok, igaz már csak harmadosztály szinten. Testvérem, Szuper Levente jégkorong kapus, a sportban járatosabb olvasóknak talán ismerős a neve, ő sport terén többre vitte, mint én, tehát nem véletlen a névazonosság. Ha marad időm, akkor kimegyek a családom tulajdonában lévő lovardába lovaimhoz, főként a másfél hónapja született kiscsikómhoz, de mostanában talán a nyári meleg miatt ritkábban ülök lóra” – mesélte magáról Szuper Géza, aki a lemezre került slágeréről is ejtett néhány szót.  

„A dal mind zeneileg mind szövegileg már igen régóta formálódik, az első demó verzió már legalább egy éve került rögzítésre otthoni stúdiómban. A szöveget Dandó Zoltán írta, a hangszeresében és a felvételekben Fehér Attilának vannak elévülhetetlen érdemei. A cél egy jó hangulatú dallamos pop dal készítése volt” – árulta el az énekes.

„Terveim a jövőben, hogy még több dalt készítsek, mind feldolgozásokat, mind sajátokat. Idő hiányában sajnos nem tud kiteljesedni mostanában zenei sokoldalúságom, ugyanis az eredeti hangszerem nem az elektromos gitár, és az eredeti műfajom nem a popzene, hanem a komolyzene, klasszikus gitárból szereztem művészi diplomát. Szóval ez életem egy intenzív időszaka, de majd egy kicsit nyugodtabb időszakban szeretném újra kezembe venni a klasszikus gitárt, és a könnyűzene mellett a komolyzenét is művelni akár mások, vagy csak a saját szórakoztatásomra.”

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató