Pajor Arabella és Attila

A zenész házaspár igencsak nehéz heteken van túl. Arabellát ugyanis műteni kellett. Ráadásul három gyermekükkel is van bőven tennivaló. A Sztár Limonádénak mesélték el, mi is történt pontosan.

„Elég sok minden történt velünk mostanában, eleve három kislányunk mellett soha nem unalmas az életünk – kezdte Arabella lapunknak. - Nekem volt egy régóta húzódó problémám, végre találtam egy fantasztikus orvost, dr. Paput Lászlót, aki rájött, mi áll a sorozatos rosszullétek hátterében. Többször kerültem stroke gyanúval kórházba, balra estem, nem álltam meg a lábamon, nem tudtam kordában tartani a saját testem, mellette elviselhetetlen fejfájás, forgó szédülés, iszonyú ijesztő volt” – folytatta meglepő történetét az énekesnő, akire ezután vizsgálatok sora várt.

„Kiderült, hogy a bal arcüregemben van valami, ami nem oda való, így azonnali operációra volt szükség orrsövény műtéttel egybekötve. Nehéz napok, hetek vannak mögöttem, de a családom végig mellettem állt, így gyorsabban megy a gyógyulás. A szövettani vizsgálatok eredményét még várjuk, de bízom benne, hogy most már csak jó jöhet! Két héttel a műtét után már két tévéfelvételen is részt vettünk, igyekszem visszarázódni a régi kerékvágásba.A hétköznapjaink most a gyógyulásról szólnak, plusz a gyerekek kitöltik az egész napunkat, közben születnek az újabb dalaink, dolgozunk ezerrel. Erre a lemezre egy nemrégiben íródott saját szerzeményünk, duettünk kerül, amit már most imádok, hiszen rólunk, a szerelmünkről szól, ami már 16 éve töretlen. A címe: Ti amo” – mesélte Arabella, és elárulta azt is, hogy rengeteg tervük van a közeljövőben a magánéletben, és a szakmai útjukon is egyaránt.

„Felújítás alatt áll családi fészkünk, amit két kezünkkel igyekszünk otthonossá varázsolni. Most épp egy új fürdőszobát építünk, és a gyerekeknek tanulószobát. Folyamatosan dolgozunk a saját dalainkon, álmunk egy saját, önálló lemez. Mindent megteszünk, hogy a közönségünknek minél több újdonságot adhassunk, szívünk legmélyebb szeretetével.”

 

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató