Eldorado

Meg sem állnak, annyi a dolguk az Eldorado tagjainak, hiszen a színpad mellett civil munkájuk is van a fiataloknak. Szandra és Attila az életben is egy pár, sőt mi több, elárulták: nemrég ünnepelték negyedik házassági évfordulójukat.

„Július 16-án volt a negyedik házassági évfordulónk. Természetesen, mint mindig, egy nyaralással ünnepeltük meg. Idén Balatonfüredre esett a választás. A nappalok a kislányunké, Elizáé voltak, kirándulgattunk, pancsoltunk és rengeteg élményen mentünk át. Az estéket pedig kettesben töltöttük” – kezdte a Sztár Limonádénak Attila.

„A nászutunkat Horvátországban töltöttük, Šibenikben, egy csodálatos tengerparti szállodában. Tervezzük, ha Eliza egy kicsit nagyobb lesz, újra visszatérünk oda. Nagyon megragadott bennünket az a gyönyörű hely, a tengerpart és a környezet” – vette át a szót Szandra, akik ritkán tudnak elszakadni a mindennapi hajszától.   

„Ami mindig aktuális, az a nagy hajtás. Szervezkedünk, teszünk-veszünk, nem bírunk leállni. Sokat járunk fellépni, mindig folynak háttérmunkák. Ami nagy újdonság, az talán az, hogy másoknak is elkezdtünk klipeket gyártani” – mesélte Attila és hozzátette: náluk a mindennapok sem unalmasak.

„Igyekszünk minél több időt tölteni kislányunkkal és a családdal, de persze a munka sem hiányozhat a mindennapokból. Jelenleg a délelőttünket a főállásunk foglalja le, majd hazaérve felüdülés a család, és közben folynak a háttérmunkánk a zenéléssel és a forgatásokkal kapcsolatban. Néha nehéz mindent kézben tartani, de akkor tartunk egy kis kényszerpihenőt, és Elizával együtt elutazunk valamerre. Szerencsére nemcsak a nyár hajtós nálunk, egész évben pörgés van!” – mondta a zenész, és terveikről is elárult néhány kulisszatitkot.

„Szeretnénk duett dalt készíteni, saját dalainkból zenekari felállást is összehozni, ez utóbbit a vírushelyzet kicsit keresztbe húzta és vannak olyan terveink, amiket nem szeretnénk előre lelőni. Egy biztos, mindenki időben fog értesülni a dolgok alakulásáról!”

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató