Czimmermann Kitti

Czimmermann Kittinek különleges kapcsolata van a Fővárosi Nagycirkusszal. Az énekesnő a legutóbbi közös produkciójukról mesélt lapunknak.

- Egyedülálló szerepe van az életedben a Fővárosi Nagycirkusznak. Hogyan alakult ki ez az együttműködés?

- 2019 nyarán a cirkuszi dalpályázatra készítettük el a „Cirkusz valami más” című dalomat. A verseny döntősei a manézsban is előadhatták a produkciójukat. Az az óriási szerencse ért, hogy én is bekerültem a legjobb 10 versenyző közé és végül a 8. helyen végeztem. Nagyon büszke vagyok erre az eredményre és arra is, hogy Varró Dániel költő, aki a verseny egyik zsűritagja volt, külön kiemelte a produkciónkat. Eötvös Tibor, a Magyar Artista Szövetség elnöke még a verseny előtt megkeresett és elmondta, hogy neki az én dalom a kedvence, és szeretne meghívni énekelni a szövetség karácsonyi jótékonysági ebédjére. Úgy gondolom, ennél nagyobb elismerést nem is kaphattam volna.

- Nem ez volt az utolsó szereplésed a cirkuszban…

- Szerencsére nem. Tavasszal a manézsban forgattuk le a „Cirkusz valami más” dalom klipjét, amiért ismételten köszönettel tartozom a Fővárosi Nagycirkusznak! A forgatás során ismét magamba szívhattam a cirkusz különleges hangulatát. Azt gondolom, ez már örök szerelem lesz.

- Idén nyáron is meghívást kaptál egy különleges cirkuszi rendezvényre. Mesélnél nekünk erről is?

- A Fővárosi Nagycirkusz a nyári szezonra új premierrel készült, melyet különleges rendezvénnyel nyújtott át a nézőknek. A premier hétvégéjén a cirkusz épülete előtt felállított színpadon szórakoztatták a közönséget a korábbi dalverseny döntősei, illetve különleges cirkuszi produkciókat is láthattak itt, akik kilátogattak a Városligetbe. Amikor felkérést kaptam arra, hogy néhány dal erejéig én is részese lehetek a premier hétvégének, természetesen azonnal igent mondtam.

A teljes cikk a szeptemberi lapszámunkban olvasható! 

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató