Sihell Ferry

Sihell Ferry nem kesereg, hogy nincsenek fellépések, inkább próbálja megtalálni azt, amivel lekötheti magát és még anyagilag is jövedelmező. Az énekes elárulta, feleségének mindenben besegít vendégházuknál, ami Bogácson található.

„Nekem is nagyon nehéz volt elfogadni, hogy a 2020-as évben nem állhatunk színpadra, de úgy éreztük, hogy a befordulás és a kesergés helyett inkább találjuk meg azt a dolgot, amivel elfoglalhatjuk magunkat, illetve anyagilag is támaszt tud nyújtani ebben a nehéz időszakban” – kezdte a Sztár Limonádénak Sihell Ferry.

„Van egy vendégházunk Bogácson, amit tavaly nem igazán tudtunk az elfoglaltságaink miatt működtetni, ezért a barátokra bíztuk. Az idén viszont úgy döntöttünk, hogy teljes mértékig ketten, Vikivel fogjuk vinni a házzal kapcsolatos teendőket, így napi feladataim vannak ezen a területen, hiszen én rendezem a kertet, én nyírom a füvet, és természetesen minden más, egyéb dologba is segítek, olykor még a vendégek fogadásában is” – mesélte a sikeres zenész.

„Volt, akit már meglepetésként ért, hogy én fogadom, hiszen csak akkor szembesültek azzal, hogy mi vagyunk a házigazdák, amikor megérkeztek. Az idén már több barátunkat is vendégként üdvözölhettünk, és voltak olyanok, akik már tavalyhoz képest visszatérők nálunk. Ez a munka egészen más, mint a színpad, de ebben is meg lehet találni a szépséget, és nem utolsósorban az is egy fontos szempont, hogy közel egy évig leszünk munka nélkül, ha tavaszra visszaáll az élet. Ez a kis bevételi forrás is nagyon jól jön a háztartásban” – mondta el őszintén a Muzsika TV műsorvezetője.

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató