Jolly és Barbara

Az énekes azt mondja, mindig úgy fekszik le este, hogy egy új tervet, új célt talál ki magának. Így nem csoda, hogy tele van most is tervekkel. Televíziós műsorai hatalmas népszerűségnek örvendenek, ennek ellenére már újakon is töri a fejét. Válása után a szerelem is rátalált a gyönyörű Szuperák Barbara személyében, így a vírus ellenére is boldog.

A mulatós sztárnak határozott véleménye van a mostani helyzetről.

„Tényleg úgy alszom el, hogy a fejemben már formálódik egy új dal, egy új klip, egy új műsor – mondta a Sztár Limonádénak Jolly. - Megmondom őszintén, engem nagyon frusztrál ez a vírus, már csak azért is, mert nagyon sok ellentmondás van ezzel kapcsolatosan. Bővebben erre nem akarok kitérni, de véleményem szerint ilyen intelligens vírus még nem volt soha. És azt hiszem, ezzel mindent elmondtam… Nem gondolom, hogy nincsen jelen az életünkben, és nagyon sajnálom azokat, akik elkapták, rosszul érzik magukat tőle, nekik teljes szívemből kívánom, hogy meggyógyuljanak minél hamarabb. De engem nagyon zavar, nagyon sajnálatos az, hogy idén rengeteg koncert emiatt elmaradt a mi szakmánkban. Ezt nem csak én éreztem meg, hanem a zenekarom, akik valamilyen szinten tőlem is függnek, csúnyán hangzik, de tőlem is függ a megélhetésük. Értük is aggódom, nagy a felelősségem! Nem csak én sérülök, hanem az egész produkció. De nagyon-nagyon várjuk, és bizakodóak vagyunk, hogy ennek a vírusos időszaknak hamarosan vége lesz. Az orvostudomány fejlett, ennél sokkal pusztítóbb vírusokat is legyőztünk már, így remélem jövőre már teljes gőzzel tudunk dolgozni, megvalósítani az álmainkat, és rengeteg olyan új produkcióval előrukkolni, amivel örömet okozunk a rajongóknak!”

Jolly arról is mesélt, hogy az elmaradt koncertek miatt fáj a szíve, de születtek új dalok és klipek, voltak televíziós felvételek, készültek a műsorai.

„De az az igazság, ha nincsenek koncertek, nincs miért dolgozni – folytatta az énekes. - Minket az élő koncertek éltetnek, a közönségtalálkozók, hogy minél több helyszínen találkozhassunk a egymással, ahol megmutathatjuk az új produkciókat. Szerintem mindenki tudja, hogy én tavaly egy új arculattal, egy megújult, teljesen más formációval folytattam a pályafutásomat, amivel még a koronavírus ellenére is nagyon sikeres évet fogunk zárni. Büszke vagyok arra, hogy még ilyen akadályok mellett is tudunk dolgozni! És itt is szeretném megköszönni a rajongóinknak, akik bennünket hívnak, akik bennünket éltetnek, mert nélkülük sehol sem lennénk. És hálás vagyok azoknak, akik nem a magánéletem, hanem a munkásságom alapján ítélnek meg! Igyekszem új dalokkal, új klipekkel, új televíziós műsorokkal meghálálni ezt a szeretetet! Ebben az évben több lemez is meg fog jelenni, szóló, valamint egyéb is. Boldog vagyok, hogy az egyik legsikeresebb műsorvezető lehetek a Zenebutik csatornán. Nagyon szeretem a műsorvezetést, a műsorgyártást, hiszen a zenekarom, a dalszerzés mellett, ezzel foglalkozom. Van, a Lokoléo party, a Wellness Buli Hétvége, a tervek szerint ezekből is készül lemez.”

A teljes cikk az októberi különszámunkban olvasható! 

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató