Páli Petra

Elkészült Páli Petra új dala, és a hozzátartozó klip is, Sváb lányok címmel. Ám a felvételek után kicsit kiborult a fiatal énekesnő. El is határozta: ha törik, ha szakad, le fog fogyni!

„Imádtam a forgatást Tevelen, nagypapám szülőfalujában, az egész kis sváb közösség szerepel a klipben. Ám, a felvételek után aggódva, kiborulva sétálok a kamerások elé, hogy mennyire vagyok dagadt?! Ez olyan, mint a tükröm, tükröm, mondd meg nékem… Persze, ők mondják, hogy nem, de én totál mást látok, úgyhogy: fogyásra fel! Konyhába kényszerültem… na azért nem minden nap szerencsére, mivel kicsit sem kedvelem ezt a helyszínt. Maximum 1 óra, mosogatással együtt, és ehhez ragaszkodom! – kezdte lapunknak nevetve Petra. - Kiskorom óta állandó súlyproblémával küzdök, sokszor nagyon meg is zuhanok ettől, van, hogy az utcára sem szívesen megyek ki, mert kövér vagyok. Egyszer sikerült 2 hónap alatt 23 kilótól megszabadulnom, nyilván szedtem vissza egy tízest, de most újra leadom! Színpadon is érzem, ha van rajtam felesleg, és nem kell, hogy szétrepedjen rajtam a ruha, elég, ha nem kapok levegőt, vagy eszembe jut, hogy jaj, hogy nézhetek ki… 2-3 kiló rengeteget számít, amikor az ember énekel és táncol egyszerre. Persze, lehet, hogy sokakat nem zavar, engem viszont kiborít. Szóval, leadjuk a kilókat! Ahogy az éneknél is szüksége van, vagy lenne mindenkinek énektanárra és kontrollra, így nálam a fogyókúránál is kell valaki, aki biztat, és mondja, hogy mit, hogy csináljak jól. Teljesen véletlenül találtam rá Pagonyi Andira, aki elsőre szimpatikus volt, és utána sem csalódtam benne. A képen látható, hogy mit művelünk, amikor összefutunk… tanít kitörni, csak kicsit máshogy, mint ahogy én szoktam” – mosolygott az énekesnő.

„Az okos lányok jókat esznek mottóval pedig teljesen megfogott, így megkértem, írjon nekem étrendet. Megkaptam! Nem tarthatatlan, sőt! Férjemmel belevágtunk (ő ehet mást is) de azt mondja, szereti ezeket a kajákat, úgyhogy együtt csináljuk a diétát, vagyis ez inkább életmódváltás, ha minden sikerül. Le a kalappal előtte! Attól függetlenül, hogy ő így ismert meg és ilyennek szeret, maximálisan támogat, hogy elérjem, amit szeretnék, most épp a fogyásban. Mázlista vagyok! Együtt mászkálunk túrázni és edzeni, persze Andi gyakorlatait is csinálom, de azt otthon és főleg egyedül. Nem tömöm magam szerekkel, próbálok viszonylag egészségesen étkezni, de nem tagadom, a csülöknek bele kell férnie a legszigorúbb diétába is. Andi szerint is, így heti egyszer azt ehetek, amit csak akarok, és ez még nem bűnözés. Kapkodni nem fogok, az idei sörfesztiválokra próbálunk a táncos lányokkal, de itt még marad az eredeti ruhaméret, csak talán már kényelmesebb lesz benne levegőt venni. Az átalakulás mindig izgalmas, és kíváncsian várom, mit tudok magamból kihozni. Reményeim szerint a jövő szezont mínusz 10 kilóval kezdhetem, bízom benne, hogy szűkíteni kell a ruháimat! Akkor már az új klip forgatásánál a kamerások idegeit sem teszem tönkre a percenkénti ugrálásommal, hogy hadd nézzem magam, mekkora vagyok. Persze nem bánnám, ha egyszer csokibarnára lennék fújva és flitteres bikiniben mutogathatnám az izmaimat… de ráfogom, hogy az alkatom miatt ez úgysem jön össze, és ami még fontosabb, a férjemnek sem az jön be. Ez dupla szerencse!”

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató