Frédy

Az ismert műsorvezető nem tétlenkedett a mindenki által nehezen megélt karantén alatt sem. Nagyon régóta foglalkozik galambokkal, és nagyon régóta vágyik komoly párkapcsolatra is. Így a rászakadt szabadidőben a számára oly kedves madarakkal, és a hölgykereséssel foglalkozott több-kevesebb sikerrel. Mint azt a Sztár Limonádénak elárult: van miért szomorkodnia, de van bőven olyan is, ami boldogságot okoz neki.

 „A karantén alatt ugyanúgy dolgoztam, mint előtte” – kezdte lapunknak az énekes. - Az időmet teljesen lefoglalta a műsorok készítése, a kert gondozása, a galambászkodás, és a hölgykeresés. Sajnos még mindig egyedül vagyok, pedig én is vágyom a szerelemre, egy társra, komoly kapcsolatra. Míg a szakmámban úgy alakulnak a dolgaim nagyjából, ahogy szeretném, addig a privát életemről ezt nem igazán mondhatom el. Egyedül vagyok, nincs kedvesem, párom, és rokonságom, úgy látszik, ezt is el tudtam érni. Ettől függetlenül mégis igyekszem mindig megtartani a jókedvemet. Úgy élem az életemet, ahogy az élet hozza. Nem szeretnék mindenáron párkapcsolatot! Nyaralni sem voltam, mert nekem minden nap nyaralás, mivel általában itthon vagyok , nem szeretek menni sehová. Ha mégis, általában csak úgy spontán jönnek az ötletek, hogy merre menjek.”

A Frédy show sikere évek óta töretlen.

„A műsort abszolút nem érintette a vírushelyzet, mivel mindig úgy szervezem a felvételeket, ahogy a körülmények engedik. Évente körül-belül 6 alkalommal van felvétel – büszkélkedett a műsorvezető. - Kádár Mónikával pedig egy igazi meglepetéssel készülünk a közeljövőben. Rá kellett ébrednem, hogy Magyarország legnagyobb előadóival tudok együttműködni a zenei lehetőségek keretein belül, amit hamarosan látni lehet a Frédy show megjelenésein belül. Szeretném megköszönni, hogy még mindig itt lehetek a csatornánál, ezek a dolgok tartják bennem az életet és köszönöm a kedves nézőknek, hogy nézik a műsorom kilenc éve. Nélkülük soha nem jutottam volna idáig, és a stábomnak is.”

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató