Bo Viktor

Bo Viktor még csak 11 éves, de máris hatalmas rajongótábornak örvendhet a tehetsége miatt. Nem ritka, hogy személyre szóló videókat kérnek tőle, amit lehetősége szerint igyekszik teljesíteni. A vagány kisfiúnak csupán egyetlen kérése van; szeretné, ha elfogadnák őt az emberek.

Viktor, kora ellenére már elmondatja magáról, hogy 6 éve csiszolja énektudását.

„Négy éves korom óta énekelek, egy olcsó kínai mikrofonnal kezdtem el az egészet, és ma már itt tartunk. Először csak a YouTube-on nézegettem dalokat, és ráénekeltem az énekesek hangjára, később áttértem a karaoke-ra. Akkoriban főként Dolly Roll-t énekeltem. Azt mondták nekem, hogy abszolút hallásom van, de ezt nem tudjuk bizonyítani, mert még nem ismerem a hangokat. Egy éve kezdtem el járni szolfézsra, és magán énektanárhoz – magyarázta lapunknak az ifjú uracska, aki nem tudja még, hogy meddig folytatja ezt a szakmát. – Amikor a TV2, Sztárban Sztár + 1 Kicsi című műsorába jelentkeztem, egy énektanár készített fel, és azt mondta, én már hétévesen mutáltam, de lesz majd egy második. Lehet, hogy utána elveszik majd ez a hangom, és nem tudom folytatni az egészet. Azt sem tudom, hogy örökre szeretnék-e énekelni, hiszen még kisgyerek vagyok. Ez még csak hobbi nekem, amit nagyon élvezek, és csinálom, ameddig csak tudom.”

Az énekesnek persze a fő támogatója az anyukája. A lemezen szereplő dalt is édesanyja írta, Karacs Mikivel karöltve.

„A Hé, haver az első saját dalom, nemrég debütált – mesélte büszkén, majd kitért a rajongóira is. – Előfordul, hogy rámírnak, és privát videót kérnek tőlem, amiben énekelek. Ha tudom, akkor teljesíteni is szoktam őket. Van viszont egy dolog, ami zavar egy kicsit; Egy neurológiai probléma miatt rázom a kezemet, sajnos nem tudom kontrollálni. Sok követőm szóvá tette már csúnyán és nem csúnyán, hogy hagyjam abba, de nem tudom. Csak azt szeretném, ha így is elfogadnának.”

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató