Cairo együttes

Izgalmas, férfiak által gyakran szóba kerülő témáról szól a mindig jókedvű zenekar dala, amivel szerepelnek a válogatáslemezen. A címe Egy nő, vagy kettő, a nóta születéséről, és vicces sztorikról mesélt lapunknak a frontember, Skinti Csaba.

 „Gyakran megállapítják, hogy milyen jó nekem, hogy mindig két csinos hölggyel vagyok – árulta el a Sztár Limonádénak az énekes. - Ez a felállás ritka, általában két férfi, egy nő szokott lenni. Valóban szerencsés vagyok, és arra gondoltam, csináljunk már ebből egy viccet, minden fiú szokott arról álmodozni, hogy neki egyszerre két csaja van. Szóval erről szól a dal, nyelvi humorral. Már játsszuk is, amióta feloldották a karantént, minden hétvégén van fellépésünk, és mindig előadjuk, úgy látjuk, nagy sikert arat. Az idősebbek nagyon értik, végig nevetik, de úgy látjuk, a fiatalabbaknak is bejön.”

A Cairo együttesnek nagyon szuper rajongótábora van, akik bárhová, még külföldre is követik őket. Vannak köztük már olyanok is, akik időközben barátokká is váltak.

„Ha nem is nagy ez a tábor, de elképesztően lelkes – folytatta Skinti Csaba. - Több száz kilométert is utaznak azért, hogy láthassanak, halljanak bennünket, ami nagyon jó érzés! Gyakran megajándékoznak bennünket, volt olyan, hogy egy kis erdélyi településen, Kommandoban leptek meg minket a rajongók. Emlékszem, nyolc fok volt, de ők felmelegítették a szívünket. Kertész Misi, aki inkább már barátunk, minden egyes találkozáskor személyre szóló meglepetéssel kedveskedik nekünk, mind a hármunknak. Kaptunk már tőle a fotónkkal ellátott párnát, a lányok tükröt, és még sorolhatnám. Mi, a csajokkal tényleg szinte mindig jókedvűek vagyunk, rengeteget nevetünk, számtalan vicces sztorink van. Történt például, amikor Pozsony mellett léptünk föl, és szerettük volna megnézni a pozsonyi várat, de azt nem tudtuk, hogy valami eu-s csúcstalálkozó van. Óriási tankokkal védték ezért, ötven méterenként katonák álltak, de mi csak körbe jártuk, de jött egy hatalmas zuhé, egy pillanat alatt teljesen szétáztunk. Nem volt mit tenni, ott a vár tövében, a kocsi mellett vetkőztünk meztelenre, és vettünk fel száraz ruhát, a rendőrök is jót nevettek rajtunk. Az öltözködésről egyébként több sztorink van, ugyanis mi általában a kocsiban szoktunk átöltözni, amikor megyünk a fellépésre, mert nem mindenhol biztosított a normális öltöző. Egyik ilyen alkalommal Clau, a vokalista nagyon örült, amikor felvette a farmerét, hogy milyen sokat fogyott. Kicsit később kiderült, hogy csak összecserélte a nadrágot az enyémmel, jót nevettünk. Szóval nálunk, velünk mindig ilyen mókásan telik az idő!”

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató