FiltoL zenekar

A 10 éves együttes tagjai szeretik a nyarat, a napfényt, tengert, a vidámságot, ezt az életérzést csempészték bele az október elején debütáló FiltoL nyár című daluk videoklipjébe. A rock and roll nagykövetei híresen jó kapcsolatot ápolnak rajongóikkal, akik ha minden jól megy, új lemezre, és roppant izgalmas táncversenyre is készülhetnek kedvenceikkel.

 „Az albumra a FiltoL nyár című dalt választottuk, ehhez készült videoklipünk is, aminek október elején van a premiere – kezdte lapunknak Herr Zoltán, az együttes frontembere. - A zenekar életét is belevittük kicsit a dalba is, a klipbe is, mert valahol a rock and roll egy álomvilág, akkor álmodozzunk, hova szeretnénk utazni, hova utazunk? A tengerpartra, a pálmafák tövébe, otthon hagyjuk a gondokat, irány a kaszinó, a yacht, italozgatunk. S mivel a FiltoL egy vidám társaság, a dal is nagyon vidámra sikeredett, egy igazi, vérbeli sláger rock and roll. Mi nagyon szeretjük, büszkék vagyunk rá, játszottuk is már, és kaptunk is érte már szakmai elismerést is, műfajon kívüli emberektől is. Mi nagyon jó kapcsolatban vagyunk a rajongóinkkal, nagyon várják a klipet, így amikor mentünk a forgatásra a magyar tengerhez, élőben be is jelentkeztünk, rögtön áramlott is tőlük a drukkolás, a jókívánság. S hogy miért éppen ezt a nótát választottuk? Karacs Miki, a producerünk azt mondta rá egy tévéfelvételen, hogy ez egy nagyon erős dal. Mi ezzel szeretnénk kicsit meghosszabbítani a nyarat mindenkinek, ezért direkt nem is nyárra akartuk a premiert, hanem amikor már kicsit szürkül minden, egy kis vidámságot hozunk, visszalopjuk a napfényt a szívekbe. Úgy végződik a szám, hogy „Ne legyen vége már”. Tehát hiába jön az ősz, őrizzük meg a nyári vidámságot.”

A banda más előadókhoz hasonlóan nem így tervezte ezt az évet, de igyekeznek kihozni belőle a legjobbat.

„Nekünk is visszamondták sok szabadtéri koncertünket, aminek nem örülünk, de abban bízunk, hogy jövő nyáron már talán jobb lesz a helyzet. Most télen klubokban fogunk játszani, és készülünk az új lemezre, stúdiózunk, televíziós felvételek készültek, készülnek, a Zenebutik csatornán, ha jól számoltam, négy műsorban is leszünk. De közben októberben szervezünk egy FiltoL táncversenyt amatőr és profi táncosok részére, lesz zsűri, gravírozott FiltoL kupa, ez lesz a következő meglepetés bulink a klubunkban, a Legenda sörfőzdében.”

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató