Radics Márk

Radics Márk három évvel ezelőtt álmodta meg a Bakelit Fesztivált, és aTV2 csoport belévetett bizalmának hála, megvalósíthatta elképzeléseit. A műsora már harmadik éve megy sikeresen, igaz voltak bökkenők. Ez viszont egy percre sem tántorította el attól, hogy szeretett közönségének hetente bizonyítsa; a retró halhatatlan.

Gyakran lehettünk már tanúi, hogy egy sikeresen induló műsor egyik percről a másikra megszűnik, hiszen a nézőknek folyamatosan új impulzusokra van szüksége, amit előbb-utóbb egyre nehezebb kiszolgálni. Éppen ezért különleges a Bakelit Fesztivál, mely már a harmadik születésnapját ünnepli idén. Ebből az alkalomból jelent meg a Sztár Limonádé különszáma is, hozzá egy újabb válogatásalbummal, amelyen többek között a műsorból már jól ismert előadók, és slágerek is helyet kaptak. Radics Márk, a műsor házigazdája gyermekekeként tekint a műsorra.

„Ezt a műsort én álmodtam meg, ez az én gyermekem. Három évvel ezelőtt sikerült megvalósítanom az elképzeléseimet a TV2 zenecsatornáján, a Zenebutikon. Nagyon örültem akkor is, és most is ennek a lehetőségnek, hiszen szabad kezet kaptam, ami jól mutatja a belém vetett bizalmukat. Több éve foglalkozom műsorgyártással, de úgy érzem, itt találtam meg a helyemet" – árulta el Radics Márk, aki nem hitte volna, hogy ennyi ideig sikerül képernyőn tartani a műsort. Az idő és a siker viszont őt igazolta.

„Őszintén, az elején nem gondoltam volna, hogy ez ennyire hosszú távú lesz. Minden műsor indításánál adódhatnak apróbb, előre nem várt gikszerek, nekünk is volt ilyenben részünk. A vírushelyzet miatt a legutóbbi forgatás is nagyon nehéz volt. Előfordult olyan is, hogy a szokásos helyünkön nem tudtuk felvenni a műsort különböző okok miatt, ezért rövid idő alatt az egészet át kellett szervezni vidékre. Nagyon nehéz volt, de sikerült végül. Akkor nagy kő esett le a szívemről."

Persze nem csak nehézségekbe ütközik Márk, a 3 év alatt rengeteg csodálatos élménye is volt...

„Több boldog pillanatom is volt. Minden olyan előadónak örülünk, aki színesíti a Bakelit Fesztivál palettáját, de vannak kiemelkedő nevek. Például legutóbb Solymos Tónit, a legendás előadót sikerült felléptetnünk több éves egyeztetés után. De ott volt még Monyók Gabi is, aki 25 év után nálunk szerepelt újra színpadon. Rengeteg neves előadó fogadta már el a meghívásunkat, ami annak köszönhető, hogy mindvégig igyekeztünk megtartani a minőséget. Mindezzel együtt, pedig szeretnénk még hosszútávon létezni, és ahogyan a szlogenünk mondja, fiatal tehetségeknek is teret adni műsorunkban, akik ha ma lenne táncdalfesztivál, ott is megállnák a helyüket."

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató