Doree

Az élet sokszor hoz váratlan fordulatokat az ember életébe, melyek hol jók, hol rosszak. Az elmúlt időszak nagyon megviselte a szórakoztatóipar szereplőit. Ez alól nem volt kivétel a zenei tévék közkedvelt énekesnője, Doree sem. Ráadásul még a magánéletére is hatással volt a kialakult bizonytalanság és feszültség.

„Amikor megszokod, hogy pörög az életed, egyik fellépésről rohansz a másikra, majd stúdióba, aztán próbára, s még otthon is vannak kötelezettségeid, észre sem veszed, ahogy a napok telnek – kezdte el mesélni Doree. - Aztán jön egy törés, mint ez a helyzet, melyet mindenki megérez, és hirtelen minden lelassul. Mintha az életedre rátörne egy hosszú tél, s nem tudod, mikor jön a tavasz” – fogalmazott a Sztár Limonádénak a Bakelit Fesztivál fiatal tehetsége.

„Feszült voltam én is, hiszen az otthonülés színpad nélkül, minden más lett. Kivétel a számat, hiszen a véleményemnek mindig hangot szoktam adni. Ebben a menedzseremre, Gabriello-ra hasonlítok. Bár két nagyszájú dudás ez esetben megfér két csárdában, lévén 400 km van köztünk, de amikor együtt utazunk a fellépésekre, tévéfelvételekre, vagy dolgozunk a stúdióban, nagyon egy hullámhosszon vagyunk, és nagyon jól kijövünk. Otthon viszont más a helyzet. Vannak körülmények, amikor nem bírom magamban tartani a véleményem, s ilyenkor a csípős nyelvem pörögni kezd. Igaz, Gabriellónak is megmondom a véleményem, ha tetszik valami, vagy éppen, ha nem. De ez kölcsönös nálunk. De otthon van, hogy megbánom, hiszen előfordul, hogy csak pillanatnyi méreg, amit hirtelen a kedvesem nyakába öntök. Tényleg nagyon szeretem őt, de ami kicsúszott, azt visszaszívni már nem lehet. Pont egy ilyen eset után nagyon bántam, hogy most alaptalanul böktem egy nagyot, s azon törtem a fejem, miképp tudnám a kedvesem kibékíteni” – mesélte a részleteket a gyönyörű énekesnő.

„A menedzserem egy merész húzással állt elő. Nevezetesen, hogy csináljak a kedvesemnek egy amolyan szexi fotósorozatot. Nos, mit ne mondjak, húztam a szám rendesen, hiszen „én nem olyan lány vagyok”. Mindemellett hízékony típus is, de a karantén alatt felszedett kis súlyfelesleget elkezdtem kemény diétával és tornával ledolgozni. Nagyon nehéz volt, főleg, hogy úgy éreztem magam, mint egy kecske, a sok zöldségtől és salátától. Aztán végül, mikor belenéztem a tükörbe, s már nem borzasztott el a látvány, döntöttem. Miért ne? Egyszer vagyok fiatal, s ez jó emlék lesz nekem is. A fotók elkészültek Andróczi Vivien által, és szerintem nagyon jól sikerültek. De ezt majd az olvasók úgyis eldöntik. S talán egy-két falon fellelhető lesz majd az én poszterem is a rajongók körében” – mondta Doree, és elárulta azt is, végül mit szólt a kedvese.

„Mikor a fotókat megmutattam a kedvesemnek, kikerekedtek a szemei. Jóleső érzés volt, hogy tetszett neki, amit lát, és úgy éreztem, büszke is volt rám. A nyakamba ugrott, s kaptam egy hatalmas csókot tőle. Azt hiszem, a szerelem már csak ilyen. De ami a legfontosabb, hogy a kisebb viták ellenére mindketten boldogok vagyunk, ha egymással lehetünk…”

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató