Eldorado együttes

Az Illés házaspár duója nagy népszerűségnek örvend, sokan követik őket a közösségi oldalukon. Attila és Alexandra igyekszik is meghálálni a feléjük irányuló szeretetet sok információval, fotóval, videókkal, és még nyereményjátékot is szoktak indítani. Az Eldorado együttes vezetőjével beszélgettünk tervekről, új dalról, a családról.

„Jól vagyunk, mind a ketten, mind a hárman, Eliza a kislányunk elkezdett óvodába járni – kezdte Illés Attila, az Eldorado énekese-gitárosa. - Szerencsére nagyon szereti, ami azért is jó, mert mindketten Szandrával dolgozunk napközben. A kedvesem munkát váltott, én ugyanúgy sofőrként dolgozom. A napjaink az elmúlt időszakban kevésbé voltak mozgalmasak, mint a vírus előtt, a rendezvények hiánya miatt. De próbálunk alkalmazkodni mindig a jelen helyzethez, és élvezzük azt is, amikor csak a családozás van. Mondjuk, Eliza mellett nem nagyon lehet unatkozni. A karantént igazából jól viseltük, még akkor is, ha hiányoztak a fellépések. De például készült három új klipünk, aminek a rajongóink is nagyon örültek. Az első hullám miatti korlátozások után azért kicsit változatosabb lett az élet, nyáron volt pár hét, amikor voltak bulik, és mehettünk újra televíziós felvételekre is, amiket nagyon szeretünk.”

Attila arról is beszélt, hogyan született a dal, amivel szerepelnek a Bakelit Fesztivál 2 válogatásalbumon.

„A dal, ami a lemezre került, egy Radics Márkkal készült duett” – folytatta Attila. „A jelszó csak a miénk, ketten írtuk, az igaz barátságról szól, semmi rejtett mondanivalója nincs, mi nagyon szeretjük. Nem csak munkakapcsolat van köztünk, mondhatom azt, hogy barátság. Szívesen megyünk fellépni a műsorába is, de beszélgetni is sokat szoktunk az élet nagy dolgairól. Voltunk a klubestjén is fellépni, jól éreztük magunkat. Mi is tervezünk az Eldorádóval hasonló estet, csak nem Budapesten, hanem a mi környékünkön, vidéken. Ezzel is szeretnénk majd pótolni a kiesett rendezvényeket. A rajongóknak pedig üzenjük, hogy jönnek még idén új dalok, új klipek, készül majd a Márkkal közös nótára is video. Az év utolsó hónapjaira is azt az aktivitást tervezzük, ami tőlünk megszokott, nem állunk le!”

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató