Turcsányi Tibi

A civilben vezető ápolóként dolgozó énekes akkor van igazán elemében, ha színpadon van. De mint azt lapunknak elmondta, néha a betegeknek is nótázik, akik közül többen felismerik a televízióból. Turcsányi Tibi azt is elárulta, hogyan készült legújabb videoklipje.

„Ez egy vadonatúj dal, olyannyira, hogy a Bakelit Fesztivál válogatáslemezen debütál, hiszen kimondottan erre az albumra készült – árulta el a Sztár Limonádénak Turcsányi Tibi. - Várok rád a címe, a zenéjét Szlabik Erik írta, szövegét pedig Márk. Jó kis pörgős nóta, maximálisan megvalósultak azok az elképzelések, amit szerettünk volna vele szövegileg, zeneileg is. Abszolút elnyerte a tetszésemet, magaménak érzem teljesen annak ellenére is, hogy én most nem várok senkire szerelem téren. De sokan vannak most ebben a várakozó helyzetben, ez számukra egy erőt adó dal lesz.”

Az énekes civilben egy pszichiátriai osztály vezető ápolója.

„Én a vírus első hullámában is végig dolgoztam. Ez mind fizikailag, mind lelkileg elég megterhelő volt. De én szeretem a szakmámat, és ez a helyzet senkinek sem könnyű, az ember igyekszik venni az akadályokat és bizakodni. Nem könnyű munka, de mellette az éneklés kikapcsol, az a másik szenvedélyem. Egyébként előfordult már, hogy énekeltem bent, és van, akik a televíziós műsorokból megismernek.”

Tibi boldogan újságolta el, hogy milyen profi lett legújabb klipje.

„A szívünk játszótér című dalomhoz - aminek a zenéjét Szepesi Zsolt írta - készült csodaklassz videoklip – folytatta. - Nagy álmom volt, hogy igazi profikkal dolgozzak benne, a GrafPictures készítette, akik többek között Rúzsa Magdival és Majkával is forgattak már. Gyönyörű helyszínen zajlottak a felvételek, zökkenőmentesen, és tényleg az az eredmény lett, amit vártam. Az is nagy újdonság, hogy a Petőfi Rádió is játssza ezt a dalomat. Szóval minden nehézség ellenére ebben az évben is történnek velem jó dolgok. A rajongók pedig minden vasárnap láthatnak a Zenebutikon a Bakelit Fesztivál műsorban, ahogy eddig is. De készülök még meglepetésekkel, például egy karácsonyi hangulatú közös dallal Sebestyén Kátjával…”

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató