Luigi

Egyik legszemélyesebb hangvételű számát mutatja be a mostani válogatásalbumon Luigi. Az énekes legutóbbi szakítása után alkotta meg szerzeményét, mindemellett pedig azt is elárulta, hogyan kell túlélni egy elválást.

Luigi napjai igencsak sűrűek mostanában. Mikor felhívtuk, éppen egy szervezés után volt, ugyanis csakúgy, mint mindig; most is nagy dobásra készül.

„A Bakelit Fesztivál lemezen a Nem kellene sírni már című számom szerepel. Ehhez forgatunk egy videoklipet mostanában, és ennek a munkálatait szerveztem ma. Igen nehéz, hiszen egy hatalmas zongorát fogunk kitenni egy erdő közepére. Ez sok logisztikát igényel – mesélte lapunknak Luigi, majd elárulta azt is, mire számíthatunk, ha meghallgatjuk a dalát. – Ez egy nagyon mély érzésű, romantikus szerzemény. Arról szól, milyen, amikor véget ér egy párkapcsolat, nagyon személyes hangvételű, szerintem sokan át fogják érezni. Másfél évvel ezelőtt írtam... rólam szól."

Az énekesnek két lánya van. A nagyobbik 13 éves, ő csakúgy, mint édesapja, Makón él. A kisebbik viszont két és fél éves. Az édesanyjával másfél éve szakítottak és ezt a szétválást öntötte zenébe Luigi.

„Makón születtem, itt is élek. Laktam már többször a fővárosban, de mindig hazahúz a szívem. A munka miatt persze sokszor feljárok, ilyenkor a nagynénémnél tartózkodom. Ráadásul a kisebbik lányom, Maja is pesten él, őt is gyakran látogatom. Az édesanyjával barátok maradtunk, bár a szakítás fájt. Nehezen dolgozom fel az ilyeneket. Ekkor általában a munkába temetkezem. Viszont úgy gondolom, a legrosszabb, ha ilyenkor begubózik az ember. Hogy ezt elkerüljem, próbáltam minél többet olvasni, közösségbe járni. Programokat szerveztem a barátaimmal. Szerintem az embernek ilyenkor mindig szüksége van a szeretteire, vagy a szüleire, hogy meg tudja beszélni velük az érzéseit. Persze azóta már jól vagyok, és mindent megteszek a lányok érdekében."

Luigi egyébként a civil életben zöldségterjesztéssel foglalkozott.

„Lehet, hogy visszatérek a zöldségekhez, de próbálkozni fogok más területen is. Úgy gondolom, a mai világban elég bizonytalan a zenészek jövője, ezért mindig kell egy B terv."

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató