Márió

 Márió is kihasználta a színpad nélküli időszakot. Feltalálta magát otthonában és a ház körül, ha épp nem a stúdiójában dolgozott, akkor mindig talált a kertben elfoglaltságot. Persze a munka nem állt le, hiszen nem csak új dalokat alkotott, hanem a Facebook-oldalán futó Teadélután című műsorának új részei is folyamatosan készültek. Azonban az utóbbi időben gyakran alkot a konyhában is, melyben kislánya a legnagyobb segítsége, kivéve, ha nem Eszter kéri apukáját kuktának.

„A rendszeresség soha nem volt az erősségem. A mi családi életünk korábban sem arról szólt, hogy reggel nyolckor elindulok munkába, majd késő délután hazajövök. A kislányom, Eszter is már ebbe nőtt bele, ráadásul ő ezt annyira nem is érzékeli, hiszen napi rutin szerint él az iskola miatt. A karantén idejét sem éltem meg emiatt rosszul. Én itthon tudtam folytatni a munkát, néhány éve kialakítottam az otthonomban egy stúdiót, több dal is született az elmúlt időszakban. Még ha a színpad hiányzott is, a zene nem, hiszen minden nap foglalkoztam vele. Nagyon ritkán fordul elő, hogy egyáltalán ne muzsikálnék. Szerencsésnek mondhatom magam, hogy azt csinálhatom, amit szeretek, ami az életem. De az tény, hogy a ház körüli teendőkkel többet tudtam foglalkozni, mint az elmúlt években. Korábban mindig külső segítséghez kellett folyamodnom, mert annyira sokat voltam távol, most azonban a kerítésfestést is én csináltam” – kezdte lapunknak nevetve Márió, aki még ha nem is a kedvence a kerti munka, szívesen foglalatoskodott ezzel is.

„Nem mondom, hogy nem foglalkozom szívesebben a zenével, de a teendők legalább kimozdítottak a szabadba. Minden ember életében vannak időszakok, változik az ember. Volt olyan, amikor volt kedvem szőlőt munkálni, jelenleg nem ez a kedvenc elfoglaltságom. De azt is be kell vallanom, nem örülnék, ha az időm nagy részét a kerti munkák töltenék ki. A zenén kívül sokat foglalkozom a Facebook-os Teadélután című műsorommal. A karantén idején heti egy alkalommal jelentkeztem, most, hogy kicsit sűrűbb lett az elfoglaltságom, két hétre csúszott. A terveim között szerepel, hogy késő ősszel visszaállítom hetente. A szeptember a fellépések tekintetében igen jól alakult, sőt sokat próbáltam a zenekarommal is. De semmiképp nem szeretném abbahagyni a műsort” – fűzte hozzá a zenész, aki az elmúlt évekhez képest sokkal aktívabban van jelen a közösségi oldalán.

„Bevallom őszintén, nem volt ez mindig így. Sokat noszogattak emiatt, a menedzsmentem szorgalmazza, hogy ezt a felületet is használjam ki. Volt egy-két évem, amikor beleástam magam jobban a marketingbe, tanulmányoztam, és érthető módon, ha az ember nem foglalkozik a saját oldalával, a nézettség jelentősen visszaesik. Amennyire tehetem, próbálok aktívan jelen lenni”- mesélte Márió, aki egyre többször áll a tűzhely mellé kislányával, a végeredményt pedig büszkén osztja meg közösségi oldalán.

A teljes cikk a novemberi lapszámunkban olvasható!

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató