FiltoL zenekar

Két és fél hét leforgása alatt hatalmas változás történt a zenekar életében. Korábbi énekesnőjük elbúcsúzott tőlük, de a sors úgy akarta, ne kelljen sokat újra várniuk. Berobbant az életükbe Brenda, aki már az első koncertjükön belopta magát a rajongóik szívébe.

A FiltoL zenekar most már tudja, nincsenek véletlenek.

„Ahogy a banda dolgai kezdtek sokkal jobban menni, egyre több lett a munka, kijött a korábbi énekesnőnkből, hogy neki igazából nem ez a stílusa, nem ebben mozog szívesen – mesélte a cseréről Herr Zoli, a zenekar frontembere. - Már nem motiválta őt ez a műfaj, több volt az elvárás is a közönség részéről, több mindennek, több mindenkinek kell megfelelnünk, és ezt ő már nem akarta, elköszöntünk egymástól. Aztán egyszer, amikor a stúdióban dolgoztunk, Sanyi barátunk szólt, hogy ő tud egy énekesnőt, aki szerinte tuti befutó, mert imádja ezt a műfajt. Felvettük vele a kapcsolatot, és egyből tudtunk együtt dolgozni. Két és fél hetünk volt a következő koncertig, és ő 14 dalt meg is tanult, amiből négyet ő hozott. Vincze Beának hívják, egy nagyon sokoldalú énekesnő, Edith Piaftól Bonnie Tylerig tudja utánozni a hangokat, nemcsak Brenda Lee-t és Vanda Jacksont. Szóval széles a repertoárja, de igazi rock and roll lány.”

A Brendának nevezett énekesnő debütálása szuper jól sikerült.

„Szerintem minden előadó így szeretne kezdeni, ahogy ő. Azon a koncerten pár dalt csak mi fiúk játszottunk el, aztán felkonferáltuk őt, a magyar Brenda Lee-t. Három szám után megkérdeztük a közönséget, hogy mit szólnának hozzá, ha mostantól vele folytatnánk a munkát. Csodálkozásunkra a közönség kiabált, hogy igen, akarjuk… Még most is libabőrös leszek a pillanattól, és Brenda is elérzékenyült, hatalmas élmény volt mindannyiunknak. Azóta pedig nagy munkában vagyunk, stúdiózunk ezerrel, próbálunk, keményen dolgozunk szinte minden nap. A következő koncertünk november 14-én lesz törzshelyünkön, a Legendában, ott már Brenda több dallal is előjön, még jobban megismerhetik a rajongók. Új énekesnőnk nagyon szeret dolgozni, hamar megtanulta az eddigi dalainkat, és már két új nótánk is van vele. Szerencsés találkozás a miénk, persze kellett hozzá a stúdió vezetőjének, Sanyinak a jó meglátása, hogy egymásra van szükségünk, itt is megköszönjük neki! Mert az ő ajánlása mindkét félnek garancia volt. Hamarosan sok új meglepetéssel szolgálunk imádott közönségünknek, de ennél többet még nem mondhatok erről!”

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató