Bunyós Pityu és felesége

Bunyós Pityu igyekszik minden felszabadult idejét jól eltölteni. Sokáig ő sem állhatott színpadra, azonban a korlátozások enyhítésével akadt néhány bulija. Igyekezett abból töltődni, a következő, ismét nehezebb időszakra. A Sztár Limonádénak elárulta, jövőre már a 35. házassági évfordulójukat ünneplik feleségével, ám még valami máig hiányzik az életéből, egy unoka. Reményei szerint a következő pár évben ez a vágya is megvalósul. Addig pedig a nagypapa szerepet azokon a fiatalokon gyakorolja, akik hozzá járnak ökölvívást tanulni.

Bunyós Pityu hangja is felcsendül a novemberi Sztár Limonádé, Sláger Tibó válogatásalbumán. A mulatós sztár elmesélte, hogyan kereszteződött az útjuk évekkel ezelőtt.

„Tibóval mondhatni ezer éve ismerjük egymást. Mindketten sokat szerepeltünk a Fásy Mulatóban. Annak idején, amikor az első lemezemet készítettem, felkerült egy olyan dal is az albumra, amit ő írt. Fölhívtam, hogy engedélyt kérjek tőle, a Gyere, táncolj cigánylány című dalát feldolgozhatom-e, ő igent mondott rá, majd elkezdtünk egyre többet beszélgetni. Először én, majd ő is csatlakozott a Fásyhoz, és baráti kapcsolat alakult ki közöttünk. Közös dalunk is született, Ádám, Tibó és én létrehoztuk a Mesterhármas formációinkat, óriási sikereket könyvelhettünk el együtt. Nem csak a nagyok, hanem a kicsik is imádták, velünk énekelték, és még a mai napig is kérik tőlem egy-egy fellépés alkalmával. Sajnos a népszerűség ellenére is valahogy úgy alakult, hogy mindenki más irányba ment. Járjuk a saját utunkat, így jó ideje nem álltunk egyszerre hárman a színpadon” – kezdte Pityu, aki néhány hónappal ezelőtt már elmondta lapunknak, milyen nehezen éli meg a koronavírus miatt kialakult helyzetet, de szerencsére azóta már javult a helyzet.

„Nagyjából két hónap teljes kihagyás után állhattam először színpadra. Majd kicsit beindult az élet, elkezdtek újra bulik lenni, kicsit tudtunk mozgolódni. Persze nem állítom, hogy ugyanolyan számban, mint a normál időben, de ez is több volt a semminél. Miután újra a szigorítások mellett döntött a kormány, rengeteg rendezvényt mondtak le. Jelenleg ugyanott tartunk, mint hónapokkal ezelőtt, várakozunk, hogy egyszer ennek vége lesz, és beindulhatnak a különböző programok. A tapasztalataim szerint hiába lehet 500 főig bulit tartani, az emberek már annyira félnek, hogy nem élnek a szórakozási lehetőségekkel. Nem mennek el egy-egy rendezvényre csak kevesen, arra a néhány emberre pedig szinte felesleges bármit is megszervezni. Az a néhány buli így is jól jött sokaknak, mert talán picit anyagilag segített rajtuk” – fejtette ki véleményét a mulatós sztár, majd hozzátette, az elmúlt hónapokhoz képest, most is igyekszik hasznosan eltölteni a rázúdult, rengeteg szabadidejét.

„Sokat számít az, hogy most nem vagyunk karanténban, tudunk mozogni. Nem akadályoz semmi, hogy elintézzem az ügyes-bajos dolgaimat, és sok időt töltök lent anyukánál Szabolcs megyében. Hála Istennek kitűnő egészségnek örvend. Nemrég közösen énekeltünk, feltettük a közösségi oldalamra, és valami hihetetlen óriási nézettséget hozott. Nagyon szeretik őt is. Nagy mulatós! És nem utolsósorban, több idő van a sportra. A fiammal majd’ minden nap edzünk, de szívesen tartok edzéseket is. A fellépések visszaszorultak, több időt tudok szánni az ökölvívásra, és szerencsére vannak fiatalok, akiket oktathatok. Ez tölti ki a mindennapjaim nagyobb részét” – tette hozzá az énekes, majd elárulta, van még olyan vágya, ami nem valósult meg, de reméli, hamarosan az is teljesül.

„Alig várom már, hogy nagypapa legyek. Egyelőre még a fiatalok váratnak, de a fiam is egyre többet mondogatja, hogy jó lenne családot alapítani. Nem tudhatni, hogy ez fél év, vagy három év múlva következik be. Ebbe sajnos egy szülő nem szólhat bele, ez a gyerekek döntése. Imádom a piciket. Egész gyerekkorom óta sokat foglalkoztam, és hülyéskedtem a szabolcsi gyerekekkel. Amikor én már tizennégy éves voltam, az utcában az 5-12 éves kölykök mindig nálunk voltak. Szerettek hozzánk jönni, mindig adtam nekik feladatokat a ház körül, mindig jól tudtam velük bánni, de a mai napig értek a nyelvükön. Mindenkihez van egy-egy kedves szavam. Feleségemmel már harmincnégy éves házasok vagyunk, jövőre ünnepeljük a harmincötödiket, amit szeretnénk nagy bulival megünnepelni. De remélhetőleg, a következő évfordulóra már egy unokával bővül a családunk.”

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató