Gáspár Zsolti

Gáspár Zsolti élete első komoly televíziós szereplését követhetjük nyomon minden hétköznap a TV2 Farm VIP című műsorában, ahol Demcsák Zsuzsa oldalán gazdaként tűnik fel a képernyőn. Zsolti lapunknak elárulta, minden percét élvezte a forgatásoknak, ahol a szórakoztató pillanatok mellett rengeteg könny is hullott. Sőt azt is megtudtuk, kis családja és testvére, Gáspár Győző miként fogadta, hogy műsorvezető lett belőle.

November közepén indult a TV2 legújabb kaland-realityje, a Farm VIP. A műsorban 14 celeb versenyez két csapatban, akik a modern világ kényelmét nomád körülményekre cserélik. Demcsák Zsuzsa és Gáspár Zsolt, a műsor két házgazdája nem várt módon tudott együttműködni a forgatások ideje alatt, ami számos vicces pillanatot okoz majd a nézőknek.

„Hatalmas élmény volt számomra, hogy gazdaként állhattam a kamerák elé. Köszönöm a TV2-nek a bizalmat, álmomban nem gondoltam volna, hogy valaha ilyen óriási stábbal dolgozhatom majd együtt. Az Ázsia Expressz második évadában ismertem meg Demcsák Zsuzsit, nagyon megkedveltem, de azt, hogy az ő oldalán majd műsort vezethetek, különösen nagy megtiszteltetés számomra. A Farm VIP az első komoly televíziós munkám, és nagyon élveztem a közös munkát Zsuzsival. Rengeteget tanultam tőle a forgatások alatt, sőt szeretném tovább képezni magam, és elvégezni a TV2 Akadémiát is” – kezdte lapunknak Zsolti, aki számára a vidéki környezet picit sem ismeretlen. 

„A földművelés és az állattartás az életem, úgyhogy én hazai terepre érkeztem. A testvérem, Győző hentes és mészárosnak tanult, apám ebbe nevelt bele minket egészen pici korunktól fogva. Szeretjük az állatokat, a földet, a forgatás helyszínén otthon éreztem magam, azonnal feltaláltam magam, tudtam, mit merre találhatok. Egy-két dolgot át is tudtam adni a sztárversenyzőknek, például megmutattam, hogyan kell tehenet fejni. Biztos vagyok abban, hogy a nézőknek is elnyeri a műsor a tetszését. Lesznek vicces pillanatok is, mint ahogy a sírás sem marad el. Pár héten belül minden kiderül. Bár megmondom őszintén, a forgatások befejeztével maradt bennem egy pici űr, hiányzott nagyon az egész” – mesélte a TV2 sztárja, akinek gondoskodnia kellett gazdaságában a zökkenőmentes munkáról.

A teljes cikk a decemberi lapszámunkban olvasható!

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató