Katica

Az idei karácsony más lesz, mint az eddigiek. A koronavírus-járvány miatt sok család nem tudja közösen körbeállni a feldíszített fenyőfát, mert féltik idősebb szeretteiket. Mégis mindenki igyekszik kitenni magáért, hogy meghitt és boldog legyen a szeretet ünnepe. Mert ahogy Müller Péter mondja: "Kívánom, hogy sikerüljön ünnepi állapotba hozni a lelkedet. Ma ez nem könnyű, de meg kell tenned. Másoknak is szüksége van a fényedre."

A Sztár Limonádé utánajárt, azoknál a sztároknál, akiknél gyermek is van a családban, milyen lesz milyen lesz idén a karácsony.

„Nálunk a karácsony a legnagyobb ünnep az évben, mégpedig azért, mert ilyenkor mindenki lelassít, együtt vagyunk, egymásra figyelünk. Az egész évi hajtásban igazi áldás ez a pár nap, amikor tényleg semmi mással nem kell foglalkoznunk, csak egymással. Ilyenkor sokat pihenünk, jókat eszünk, hiszen mindig egész komoly menüsorral készülök a nagy ünnepre. Különböző sültekkel, salátákkal, különféle halakkal, és az elmaradhatatlan mákos és diós bejglikkel. Mindig mindent én készítek saját kezűleg, a kicsi lányom pedig a kis kuktám most már jó pár éve. Már hetekkel karácsony előtt feldíszítjük a lakást, szent este napján a karácsonyfát, és ettől lesz számunkra igazi ünnep az ünnep. A legcsodálatosabb ajándék pedig a kislányom öröme és boldogsága, amikor izgatottan bontja a karácsonyfa alá csempészett ajándékokat. Igyekszünk fenntartani a hitét, hogy az ajándékot a Jézuska hozza, ami már egyre nehezebb, hiszen 8 és fél éves. Minden évben karácsony második napján el szoktunk utazni a rokonainkhoz pár napra, az idén viszont a vírus miatt ez elmarad. Reméljük, hogy nem tart már sokáig ez az elkeserítő helyzet, és jövőre minden a megszokott kerékvágásban fog menni” - mondta Katica.

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató