Charme

A Trimedio kiadó műsorvezetői mindannyian egyetértenek abban, hogy az idei év teljesen más lesz karácsonykor is, mint egyébként. Sokan reménykedtek abban, hogy talán év végére már minden helyreáll. Mindenkinek hiányoznak az előadások, koncertek és fellépések, de sajnos volt, akinek tervezett utazásáról is le kellett mondania. A szeretetbe kapaszkodnak, és szűk családi körben ünnepelnek majd.

„Bár az idei év nagy változásokat hozott, mégis úgy gondolom, hogy vannak dolgok, amik nem változnak. A karácsonyt szeretném a szeretteimmel tölteni: Ildivel, apukámmal, testvéremékkel, Ildi családjával. Az, hogy ez hogyan tud megvalósulni, még titok. A legfontosabb, hogy tudjuk, a szeretet összeköt minket nem csak ilyenkor, hanem egész évben. Azért a karácsonynak van egy meghitt hangulata, amit nem lehet mással pótolni. Talán az idei évben a megváltozott körülmények miatt a karácsony valóban arról fog szólni minden embereknek, amiről kellene: nem az ajándékokról, hanem a SZERETETRŐL! Hogy mit várok a jövő évtől? Inkább kívánni szeretnék: mindenkinek jó egészséget, erőt a feladatokhoz, és sok-sok mosolyt!” – mondja a csapat énekese, Gyuszi, akitől Attila vette át a szót.

„Ebben az évben sok minden megváltozott az életünkben, szeretném idén is a karácsonyt, ha szerényebb körülmények között is, de édesanyámmal és a két fiammal ünnepelni. Remélem, a vírushelyzet nem fogja ezt befolyásolni!”

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató