Takáts Tamás

Az idei évben semmi sem volt szokványos a koronavírus járványnak köszönhetően, így a karácsony is kicsit más lesz. Talán kevesebben jövünk össze, de a szeretteinkről így sem feledkezünk meg. Így vannak ezzel a sztárok is, ha kell az ünnepi vacsorát Skype-on keresztül ülik meg. Feldíszített fa és finom fogások ebben az évben is lesznek!

"Az idei év rettenetes sz.r volt, éheztünk. A karácsonyt szerényen és kedvesen fogjuk megünnepelni, mint mindig. Karácsonyfát veszünk, megajándékozzuk a gyermekeinket, boldogan simogatjuk meg egymás fejét, mély szeretettel. Jó, hogy háromnapos az ünnep, mindenki megy a nagymamához, jönnek hozzám a külön élő gyerekek, össze fogunk gyűlni, ez a lelkem, szívem vágya. Persze nem mindenkivel! Ott vannak az elvált feleségek, akikkel nem azért vált el az ember, mert olyan jóban maradtunk, karácsonykor sem fogjuk megölelgetni egymást, nem véletlenül nem jöttünk ki korábban sem. Boldogok a békességre igyekvők, az ellenfeleinket nem vesszük vissza a szekérre, csak hogy bibliai példát mondjak."

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató