Gelencsér Tímea

Öt hónap, töb, mint háromszáz óra próba, és számtalan felejthetetlen produkció után Gelencsér Tímea nyerte a Dancing with the Stars első évadát. Közben voltak fájdalmak, kisebb sérülések, holtpontok is, de partnerével, Hegyes Bercivel ezeken mindig átsegítették egymást. Timi még napokkal a finálé után is azt hitte, csak álmodik, de már pakolnia kellett a bőröndjébe, mert egy újabb izgalmas kaland kezdődött.

Gelencsér Timi nagyon örült, amikor a TV2 felkérte, legyen a Dancing with the Stars egyik sztár versenyzője.

„Tetszett a showműsor ötlet, szerettem volna táncolni benne – kezdte a gyönyörű modell a Sztár Limonádénak. - Az első találkozáson a többi szereplővel, megilletődtem. Olyan emberek voltak ott, akikre én gyermekkoromban felnéztem, a példaképem volt. Például Osvárt Andi, akit mindig nézegettem, hogy milyen gyönyörű, milyen sikeres külföldön is. Vagy Pásztor Anna, emlékszem egyszer Balatonszemesen léptek fel, és én ott ugráltam a zenéjére. De a többiek is, már az megtiszteltetés, hogy velük szerepelhettem ebben a műsorban. Onnantól már csak annyit akartam, hogy minél hosszabb ideig táncolhassak. Azon nem gondolkoztam, hogy megnyerem, mert itt nem csak rajtam múlik. Tartottam is egy kicsit a közönségszavazástól, mert előtte világéletemben úgy versenyeztem, hogy saját magamért. Ha elrontottam, kiestem, ha ügyes voltam, nyertem. Nem mások döntötték el, milyen voltam. A Miss World egyik közönségszavazásán például harmadik lettem, hiába voltam jobb, mint a másik két lány. A zsűri is engem tett az első helyre. Rengeteg munkám volt benne, ezért rosszul esett a végeredmény, rossz élmény volt, ezért féltem kicsit, hogy itt sem csak rajtam, rajtunk fog múlni. De itt nem így történt. Az, hogy nyertünk, az a közönséggel közös diadal volt. Elmondani sem tudom milyen érzés volt megélni ezalatt a pár hét alatt, hogy ennyi szeretetet kaptam tőlük, hogy ennyi szavazatot küldtek.”

A szépségkirálynő és partnere, Hegyes Bertalan már az első pillanattól egymásra voltak hangolódva. Az öthónapnyi közös munka, a sok feszültség ellenére sem, sohasem volt köztük veszekedés. Ráadásul Berci és a közös táncok Timit magabiztossá tették, és előhozták belőle a végzet asszonyát, az igazi, nagybetűs nőt. Mert bármennyire furcsa, hiába lett a 2016-os Miss World Hungary győztese, hiába az ő fejére tették a koronát, tele volt gátlásokkal és félelmekkel. Az áttörést a slowfox táncuk hozta el.

„Tényleg a legelejétől megvolt köztünk az összhang, egyszer sem volt olyan, hogy ne értettünk volna valamiben egyet – folytatta a DWTS győztese. - Elképesztően gördülékeny volt a munka, jól tudtunk együtt dolgozni, elfogadtuk egymás ötleteit, javaslatait. Így a produkcióinkban mindig volt egy kicsi belőlem, egy kicsi belőle is. Szeretek nőiesen öltözködni, jól kinézni, de a magabiztosság nem volt meg bennem! A tánc egy teljesen másfajta nőiességet adott, biztatok erre másokat is, akinek nincs önbizalma, menjen táncolni. Persze ehhez kellett egy olyan partner is, mint Berci, nélküle ez nem ment volna. Miatta kezdtem el hinni magamban! Nagyon megszerettem az összes táncost, olyan csapat gyűlt itt össze, akik mind szeretik, segítik egymást, bennünket is. De azt gondolom, a TV2 jól ráérzett, amikor mellém Bercit adta. Emiatt én vagyok a legszerencsésebb, hogy őt kaptam! Hálás vagyok neki! A barátságunk erős kötelék, fájdalmas, hogy hónapokig nem fogjuk látni egymást, sírtunk is emiatt! De ha hazajöttem, a táncolás folytatódik.”

A teljes cikk a januári lapszámunkban olvasható!

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató