Hatvani Fiúk

Az együttes zenei repertoárja nagyon széles skálán mozog, így az egyévestől a dédmamákig minden korosztály ízlését kielégítik. Rajongóiknak mégis elég sokat kellett várniuk, hogy megjelenjen első saját lemezük. Merkel Tibiék büszkén jelentették be a jó hírt, és ígérik, a következő album nem újabb hat év alatt készül el.

A Hatvani Fiúk nagyon örülnek, hogy a Trimedio gondozásában megjelent végre az első lemezük.

„Tizenegy dal van az albumon, hét saját és négy feldolgozás – mesélte a Sztár Limonádénak Merkel Tibi, a banda dobosa. - Rengeteget dolgoztunk vele, rajta, ez már a megalakulásunk hatodik éve, de csak mostanra ért be. Nagyon jó dalírónk van, Rácz Aladár, Ali, az ő stúdiójában vettük fel. Megbeszéltük a fiúkkal, hogy ez most nagy lökés nekünk, mostantól összekapjuk magunkat, és a következőt, reméljük már jövőre el tudjuk készíteni. Sajnos, ebben a vírusos helyzetben fellépések híján jobban lesz is rá időnk. Napi kapcsolatban vagyunk Jánossal és Nándival, tervezgetünk egyfolytában, de hetente próbálunk is, hogy majd amikor végre lesznek újra bulik, akkor ugyanott tudjuk folytatni, ahol abbahagytuk!”

A Hatvani Fiúk nagyon jó kapcsolatban vannak rajongóikkal, Facebook-oldalukon tartják most velük a kapcsolatot.

„Ez fontos számunkra, igyekszünk minden zenekarral kapcsolatos hírt megosztani velük. És készülünk sok meglepetéssel is. Dolgozunk például egy újításban, de egyelőre ezzel kapcsolatban még nem mondhatok semmit, de nagyot fog szólni. Lesznek élő bejelentkezések is, hogy ott tudjunk beszélgetni a közönséggel, és kicsit zenéljünk is nekik. Az ünnepek alatt sem felejtkezünk meg róluk. Nagyon nehéz év volt ez mindenkinek, kívánjuk mindenkinek, hogy 2021 legyen békés, boldog, és sikerekben gazdag! És vigyázzunk egymásra!”

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató