Gergely Róbert

A koronavírus-járvány mindenki életére komoly hatással volt. Míg korábban magyar sztárjainkat legfeljebb a színpadon vagy a televízióban láthattuk, most már nem meglepő, ha futárként, eladóként vagy árutöltőként futunk össze velük.

Egyre több előadó vállal civil munkát a fellépések hiányában. Bódi Guszti és unokája pizzafutárnak állt. Mint mondja, semmi szégyellnivaló nincs ebben, hiszen egész életüket becsületesen végigdolgozták. Nem szeretné tartalékait felélni, ezért úgy döntött, munkát vállal és unokájának segít be. Van, hogy 9-10 órát is az utcán töltenek, de addig is együtt vannak.

Gergely Róbert is hamar belátta, hogy miután a színháza is zárva tart a járvány miatt, sürgősen munka után kell néznie. A szeme sem rebbent, amikor besétált egy lángosozóba, hogy munkára jelentkezzen. Persze a tulajdonos először nem akarta elhinni, hogy a művész ezt komolyan gondolja, végül meg tudtak állapodni.

Xantus Barbara az egyik fővárosi bevásárlóközpont maszkos standjánál dolgozik, jóllehet, az arc kötelező eltakarása miatt először keveseknek tűnhet fel, hogy a színésznő áll velük szemben. Mivel a színház bezárt és van két gyermeke, úgy döntött, maga tesz lépéseket, hogy pénzhez jusson. A nehéz helyzetben az alkalmi munka segíti túlélni nem csak anyagilag, hanem lelkileg is számára ezt az időszakot.

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató