Nagy Feró

Ismét filmszerepet kapott Nagy Feró. A Beatrice frontemberét az RTL Klub legújabb sorozatában, a Keresztanyu Babosaként láthatjuk minden hétköznap a képernyőn. A zenész a Sztár Limonádénak mesélt új feladatáról, elárulta, mindent elkövet, hogy a felé áradó bizalmat meghálálja, és bizonyítsa, megállja a helyét. Január közepén ünnepelte a 75. születésnapját. A kor azonban picit sem látszódik rajta, és mint mondja, 45 évesnek érzi magát, és úgy érzi, a hátralévő időre felesleges lenne megkomolyodnia.

Nagy Ferót 2017-ben a Pappa Pia című filmben láthattuk színészként utoljára. Most az RTL Klub sorozatában, a Keresztanyu rosszfiújaként tért vissza a képernyőre.

„Fantasztikus csapatba kerültem. Tündéri emberek, mert volt türelmük hozzám, hogy be tudjak illeszkedni a profi brigádba. Ők mindent tudnak a szakmáról, én pedig mégiscsak egy külsős, amatőr vagyok, de úgy érzem, befogadtak – kezdte lapunknak Feró. - Szerencsés vagyok, egyszer azért, mert a Petőfi Rádióban van egy állásom, fizetést ott is kapok, mellette némi nyugdíj is érkezik havonta, és a kettő együtt már jelent valamit, amire rendszerességgel számíthatok. Másrészt azért, mert az Isten gondolt rám, vagy mondhatnám úgy is, Hámori Barbi, a sorozat showrunnere, aki úgy gondolta, én kellek a Keresztanyuba. Számomra ez nagyon nagy dolog, és ha így folytatom, remélem, hogy a következő kanyarban is benne leszek. Szeretek olyan produkcióban részt venni, ami nagyot szól, ez pedig ilyen. Mindenkinek adott a lehetőség, hogy jobbak legyenek nálunk, és azt szeretném, hogy mi legyünk a legjobbak. Talán jó úton haladunk ehhez, és mindent el fogok követni, hogy így legyen” – lelkendezett a Beatrice zenésze, aki számára nagy kihívást jelentett a filmszerep. 

„Amilyen beképzelt vagyok, mindig azt mondom magamnak, nagy a szám, mindenhez nagyon jól értek, most itt van a lehetőség újra bizonyítani. Most azon dolgozom keményen, hogy ezt meg tudjam mutatni, én is fontos szereplője vagyok a sorozatnak. Óriási kihívás számomra, az első két-három forgatás alkalmával rettenetesen izgultam még annak ellenére is, hogy a kollégák biztattak, jól csinálom, nyugodjak meg. Szeretem ezt csinálni, és mindent elkövetek, hogy ne okozzak senkinek csalódást, természetesen magamnak sem. A döntés ettől függetlenül a Barbara kezében van, hogy a jövőben is számít-e majd rám, ha folytatódik a sorozat” – mesélte Feró, akinek különösen jólesett, hogy új kollégái is megemlékeztek a születésnapjáról.

A teljes cikk a februári lapszámunkban olvasható!

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató